Život

SUBOTNJE JUTRO

(FOTO) Đir po pulskoj tržnici: Težačka marenda, mimoze i Demoni u akciji

Osim Žiže i ekipe Rock caffea te braniteljske udruge Panonija i Pave Baotića koji su spremili "težačku marendu", na tržnici se jutros održala i humanitarna akcija prodaje mimoza


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Osim Žiže i ekipe Rock caffea te braniteljske udruge Panonija i Pave Baotića koji su spremili "težačku marendu", na tržnici se jutros održala i humanitarna akcija prodaje mimoza

Živo je bilo danas na pulskoj tržnici. Gastro manifestacija, originalni Ucvirkenfest kako su ga nazvali organizatori, privukao je mnoštvo građana. Uobičajeno, tražila se porcija više.

Osim Žiže i ekipe Rock caffea te braniteljske udruge Panonija i Pave Baotića koji su spremili "težačku marendu", na tržnici se jutros održala i humanitarna akcija pulskog Lions kluba prodaje mimoza, a svoj su štand imali i navijači Istre 1961 koji su pak prikupljali novac za pomoć pulskom Down centru.

Sredstva od prodaje mimoza usmjerit će se za pomoć šestogodišnjem mališanu Stjepanu Budimiru iz Rovinja koji se bori s čak jedanaest teških medicinskih dijagnoza. 


Nastavite čitati

Pula
 

VRIJEDAN SVAKOG CENTA Pulski pometač Anto Jokić: "Svaki sam posao odrađivao temeljito i odgovorno. Tako čistim i ulice, u petoj brzini"

Moja je odgovornost čak 18 ulica i dva parkirališta. Puno je tu stabala i lišća, ljeti velika koncentracija ljudi i turista, tu su škole, javne ustanove, puno je posla..., priča nam Jokić napominjući kako smatra da je rajon prevelik za jednog pometača. Bilo bi mu puno lakše, dodaje, kada bi u sezoni padanja lišća i usred ljeta dobio pomoć još jednog kolege. Posebice što je ljeti rad fizički zahtjevan radi sunca i visokih temperatura koje radnike na otvorenom jako troše i umaraju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.