Novoobnovljeni Grand Hotel Brioni Arena Hospitality Groupe bio je pozornica za impresivna imena svjetske gastro scene. Povodom službenog otvorenja novog luksuznog hotela u Puli, ali i proslave Dana grada, koju je uz razne druge aktivnosti dodatno uveličao i tjedan jedrenja, u Grand Hotelu Brioni održan je internacionalni gastro show elitnih chefova ovjenčanih Michelinovim zvjezdicama.
Ovaj gastro spektakl, pod nazivom MAXI ON COOKING CHALLENGE SHOW, ukrstio je kuhače sedam vrhunskih svjetski poznatih chefova, među kojima se nalaze i oni nagrađivani prestižnim Michelinovim zvjezdicama koji su kuhali u društvu našeg najpoznatijeg kuhara Davida Skoke.
Uz chefa restorana u hotelu Luku Jukića stručni žiri činila su zvučna imena talijanske jedriličarske i gastronomske scene poput Claudia Demartisa, dugogodišnjeg managera Barcolane i suosnivača Olimpic Sailsa i Franca Favaretta, Chefa venecijske Baccalà Divino te dugogodišnjeg koordinatora jedriličarsko-gastronomske manifestacije San Pellegrino Cup u Veneciji.
Među prisutnima gostima nalazio se i Ivica Kostelić koji je poznat kao najuspješniji hrvatski skijaš svih vremena, a danas zaljubljenik u jedrenje.