U Puli pjesnički dijalog s Enesom Kiševićem i Natašom Govedić
Program će se održati u prostoru Kulturno-umjetničkog društva “Matko Brajša Rašan”
Među prisutnima gostima nalazio se i Ivica Kostelić koji je poznat kao najuspješniji hrvatski skijaš svih vremena, a danas zaljubljenik u jedrenje
Među prisutnima gostima nalazio se i Ivica Kostelić koji je poznat kao najuspješniji hrvatski skijaš svih vremena, a danas zaljubljenik u jedrenje
Novoobnovljeni Grand Hotel Brioni Arena Hospitality Groupe bio je pozornica za impresivna imena svjetske gastro scene. Povodom službenog otvorenja novog luksuznog hotela u Puli, ali i proslave Dana grada, koju je uz razne druge aktivnosti dodatno uveličao i tjedan jedrenja, u Grand Hotelu Brioni održan je internacionalni gastro show elitnih chefova ovjenčanih Michelinovim zvjezdicama.
Ovaj gastro spektakl, pod nazivom MAXI ON COOKING CHALLENGE SHOW, ukrstio je kuhače sedam vrhunskih svjetski poznatih chefova, među kojima se nalaze i oni nagrađivani prestižnim Michelinovim zvjezdicama koji su kuhali u društvu našeg najpoznatijeg kuhara Davida Skoke.
Uz chefa restorana u hotelu Luku Jukića stručni žiri činila su zvučna imena talijanske jedriličarske i gastronomske scene poput Claudia Demartisa, dugogodišnjeg managera Barcolane i suosnivača Olimpic Sailsa i Franca Favaretta, Chefa venecijske Baccalà Divino te dugogodišnjeg koordinatora jedriličarsko-gastronomske manifestacije San Pellegrino Cup u Veneciji.
Među prisutnima gostima nalazio se i Ivica Kostelić koji je poznat kao najuspješniji hrvatski skijaš svih vremena, a danas zaljubljenik u jedrenje.
Program će se održati u prostoru Kulturno-umjetničkog društva “Matko Brajša Rašan”
„Ovim projektom Istru postavljamo na svjetsku mapu vjenčanja kroz autentičnost, estetiku i emociju. Kreiramo platformu koja spaja poduzetništvo, kreativnost i turizam ali prije svega ljude koji stvaraju priče za pamćenje. Kroz ovaj projekt stvaramo vjenčanja koja nisu samo događaj, nego doživljaj destinacije”, kaže organizatorica Marijana Dabo Percan
Gradonačelnik Vodnjana Igor Orlić je kao posebnost naglasio Festival okusa kada će kroz cijeli vikend poznati chefovi, poput Davida Skoke, Matije Bogdana, Saše Pribičevića, Gorana Kočiša, Svjetlana Celije i Anamarije Kolić udružiti snage s lokalnim proizvođačima i predstaviti jedinstvena jela s mladim maslinovim uljem kao glavnim sastojkom
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.