Život

UVERTIRA U MONTE LIBRIĆ

(FOTO) Pulskim ulicama vozio je danas veseli LIBRIĆEV VLAKIĆ

Podsjetimo, 16. Festival dječje knjige “Monte Librić” bit će svečano otvoren u ponedjeljak, 22. svibnja u 11 sati i trajat će sve do 28. svibnja, uz radno vrijeme od 8 do 20 sati


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Podsjetimo, 16. Festival dječje knjige “Monte Librić” bit će svečano otvoren u ponedjeljak, 22. svibnja u 11 sati i trajat će sve do 28. svibnja, uz radno vrijeme od 8 do 20 sati

Dva dana prije službenog otvorenja Festivala dječje knjige Monte Librić pulskim je ulicama jutros vozio veseli Librićev vlakić. Polazna stanica bila je kod Arene, a dvosatno putovanje vodilo je vesele putnike preko Giardina, Rive i opet do Arene.

Putnici i putnice u ovom vlaku bili su, uz naravno djecu, organizatorice jedinstvene književne manifestacije u Hrvatskoj, te Librić čarobnice koje se ove godine prvi put pojavljuju na Festivalu dječje knjige, te Baka librić kao jedan od zaštitnih znakova Monte Librića.

Podsjetimo, 16. Festival dječje knjige “Monte Librić” bit će svečano otvoren u ponedjeljak, 22. svibnja u 11 sati i trajat će sve do 28. svibnja, uz radno vrijeme od 8 do 20 sati.

Detaljan program i dodatne informacije o “Monte Libriću” možete pronaći na www.montelibric.hr  i društvenim mrežama Festivala.


Nastavite čitati

Pula
 

ENCO CRNOBORI: Lista se za sada ne slaže, HSU još nije odlučio s kojom bi političkom opcijom mogao surađivati

"U Hrvatskoj je umirovljenika 1,25 milijuna, a smo u Puli s okolicom između 15 i 17 tisuća. Veliki je to i birački potencijal, ali i intelektualni kojeg treba iskoristiti", istaknuo je predsjednik Županijske HSU-a * Stranka će na puslkoj tržnici obilježiti Dan starijih osoba, a tijekom programa dijelit će se leci o stranci i stotinjak sadnica lavande, za glazbeni ugođaj pobrinut će se Sergio Valić i Duo Magnolija, dok će članovi Gradske organizacije Crvenog križa Pula mjeriti građanima tlak i šećer u krvi

Pula
 

POČINJE VRUĆA POLITIČKA JESEN U srijedu prva sjednica pulskog Gradskog vijeća nakon ljetne stanke

Na sjednici će doći do formaliziranja onog o čemu smo prvi izvijestili, a to je da će redove Možemo! napustiti Miha Paus, kojeg će zamijeniti kolega Davor Vuković. Paus je imao tu sreću ili nesreću da samo njega od četvoro vijećnika/vijećnica kluba Možemo! zahvati "određena rotacija", a na dnevnom redu je i polugodišnje izvršenje proračuna kao i izvještaj o radu gradonačelnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.