Život

Jedina su ženska klapa u Puli

Gradonačelnik Filip Zoričić primio Žensku klapu Teranke nakon njihovog rođendanskog koncerta

Tom je prigodom gradonačelnik Ženskoj klapi Teranke uručio Zahvalnicu za 20 godina predanog rada i doprinos u promicanju kulturne baštine i Grada Pule * Ženska klapa Teranke djeluje u sklopu udruge Puhački orkestar grada Pule od 2002. godine, a trenutno broje osam članica * Idući im je nastup u utorak, 13. lipnja na Portarati u 20,00 sati uz žensku klapu Val iz Argentine


 
1 min
Istra24
foto: Grad Pula - Pola

Tom je prigodom gradonačelnik Ženskoj klapi Teranke uručio Zahvalnicu za 20 godina predanog rada i doprinos u promicanju kulturne baštine i Grada Pule * Ženska klapa Teranke djeluje u sklopu udruge Puhački orkestar grada Pule od 2002. godine, a trenutno broje osam članica * Idući im je nastup u utorak, 13. lipnja na Portarati u 20,00 sati uz žensku klapu Val iz Argentine

Gradonačelnik Filip Zoričić primio je članice Ženske klape Teranke 6. lipnja 223. godine u pulskoj Komunalnoj palači nakon njihovog rođendanskog koncerta kojeg su održale u prostorijama Arheološkog muzeja Istre.

„Hvala vam na trudu kojeg ulažete u sve što radite. Na ponos ste svome gradu i nastojat ćemo vam biti podrška u radu kao i dosad. Kultura mijenja svijet na najbolji mogući način. Vi promovirate Pulu kakva treba biti. Čuvajte našu kulturnu baštinu i njegujete izričaj a capella“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić te se još jednom prisjetio sjajnog rođendanskog koncerta Teranki na kojem su obilježile 20. obljetnicu rada.

Tom je prigodom gradonačelnik Zoričić Ženskoj klapi Teranke uručio Zahvalnicu za 20 godina predanog rada i doprinos u promicanju kulturne baštine i Grada Pule.

Teranke su s gradonačelnikom razgovarale o svojim budućim projektima i potrebama te se zahvalile gradonačelniku na prijemu i Gradu Puli na dosadašnjoj podršci u radu klape i udruge.

Ženska klapa Teranke djeluje u sklopu udruge Puhački orkestar grada Pule od 2002. godine. Jedina su ženska klapa u Puli. Trenutno broje osam članica. Vježbaju dvaput tjedno, a voditelj klape je Sveto Popović. U današnjoj su postavi: Ana Balog, Gordana Žgomba, Marta Červar, Melanie Andrić Vurušić, Kristina Puh Leko, Diana Macan, Roberta Stevanović i Denisa Mravičić.

Vesele se putovanju u Kanadu, gdje odlaze ovoga rujna, a idući im je nastup u utorak, 13. lipnja na Portarati u 20,00 sati uz žensku klapu Val iz Argentine.


Nastavite čitati

Pula
 

ENCO CRNOBORI: Lista se za sada ne slaže, HSU još nije odlučio s kojom bi političkom opcijom mogao surađivati

"U Hrvatskoj je umirovljenika 1,25 milijuna, a samo u Puli s okolicom između 15 i 17 tisuća. Veliki je to i birački potencijal, ali i intelektualni kojeg treba iskoristiti", istaknuo je predsjednik Županijske HSU-a * Stranka će na pulskoj tržnici obilježiti Dan starijih osoba, a tijekom programa dijelit će se leci o stranci i stotinjak sadnica lavande, za glazbeni ugođaj pobrinut će se Sergio Valić i Duo Magnolija, dok će članovi Gradske organizacije Crvenog križa Pula mjeriti građanima tlak i šećer u krvi

Pula
 

POČINJE VRUĆA POLITIČKA JESEN U srijedu prva sjednica pulskog Gradskog vijeća nakon ljetne stanke

Na sjednici će doći do formaliziranja onog o čemu smo prvi izvijestili, a to je da će redove Možemo! napustiti Miha Paus, kojeg će zamijeniti kolega Davor Vuković. Paus je imao tu sreću ili nesreću da samo njega od četvoro vijećnika/vijećnica kluba Možemo! zahvati "određena rotacija", a na dnevnom redu je i polugodišnje izvršenje proračuna kao i izvještaj o radu gradonačelnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.