Život

UOČI TJELOVA

Humanitarni koncert i 14. Smotra vina Općine Barban

U dvorištu barbanske župne crkve Sv. Nikole s početkom u 19 sati kreće i bogata tombola u kojoj svatko dobiva


 
1 min
Istra24

U dvorištu barbanske župne crkve Sv. Nikole s početkom u 19 sati kreće i bogata tombola u kojoj svatko dobiva

Ove godine, u srijedu 29. svibnja, uoči Tijelova, održat će se tradicionalni humanitarni koncert “Srce na dlanu” u Barbanu.

U dvorištu barbanske župne crkve Sv. Nikole s početkom u 19 sati kreće i bogata tombola u kojoj svatko dobiva.

Na ovogodišnjem humanitarnom koncertu nastupiti će Remix band, Roženice – Pazin, Vokalna skupina Umole, Muzikantima ex Napa, DJ Sosa, Barbanski mali folklor, Barbanske mažoretkine, Dječji zbor Sutivanac i ostali gosti.

Prilozi od tombole, hrane i pića idu u humanitarne svrhe.

U Župnom dvoru održat će se 14. po redu Smotra vina Općine Barban s početkom u 18:00 sati, a posjetitelji će imati priliku degustirati vrhunska Barbanska vina. U 19.30 slijedi proglašenje pobjednika i nastavak zabavnog programa Humanitarnog koncerta.


Nastavite čitati

Istra
 

RIBARSKA FEŠTA U VRSARU: Dobra zabava i okusi mora

Posjetitelje  čekaju ne samo slasne sardele na žaru, ukusni pedoći na buzaru, već i polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune, fritto misto, brodet po recepturi lokalnih ribara i kuharica

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.