Sutra o predrasudama, neobičnom Božiću i jednoj posebnoj izložbi
Sutra donosimo priču dvije mlade pulske Romkinje koje su odlučile s nama otvoreno, i hrabro, razgovarati o predrasudama s kojima se susreću cijeloga života
Manifestacija nudi bogat sadržaj, uključujući natjecanja, radionice, panel diskusije i ceremonijalne dijelove
Manifestacija nudi bogat sadržaj, uključujući natjecanja, radionice, panel diskusije i ceremonijalne dijelove
Hrvatski kuharski savez (HKS) s ponosom predstavlja Croatian Culinary Cup – prvo internacionalno natjecanje koje se 2024. održava u Hrvatskoj prema WACS standardima. Ovo natjecanje održava se u sklopu Dana hrvatskog kulinarstva te donosi manifestaciji dodatni prestiž i međunarodni karakter. Domaćim kuharima i slastičarima pruža priliku za natjecanje s međunarodnim kolegama, dijeljenje iskustava i inspiraciju iz svjetskih kulinarskih trendova.
Manifestacija Dani hrvatskog kulinarstva 2024., prestižni godišnji događaj u organizaciji HKS-a, održava se od 10. do 16. studenog u dvorani Žatika u Poreču. U bogatom programu izdvajaju se četiri natjecateljske kategorije:
Jedan od središnjih dijelova manifestacije uključuje stručne radionice i sajamski segment. Metro i Unilever Food Solutions vode radionice posvećene kuharima, slastičarima i posjetiteljima koji žele unaprijediti svoje vještine. Kroz praktične savjete i demonstracije, sudionici stječu nova znanja o kulinarskim tehnikama i inovacijama. Na sajmu posjetitelji mogu kušati proizvode HKS-ovih partnera, upoznati se s kulinarskim inovacijama i inspirirati se najnovijim trendovima i tehnologijama u ugostiteljstvu.
Manifestacija nudi bogat sadržaj, uključujući natjecanja, radionice, panel diskusije i ceremonijalne dijelove. Ključni događaji Dana hrvatskog kulinarstva 2024. obuhvaćaju:
Ulaz na Dane hrvatskog kulinarstva je slobodan, a posjetitelji su pozvani da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju.
Dani hrvatskog kulinarstva 2024. donose priliku za izravan susret s vrhunskim kulinarskim natjecanjima, stručnim radionicama i inspirativnim sajamskim aktivnostima koji slavi hrvatsku gastronomiju i omogućuje posjetiteljima da osjete uzbudljivu atmosferu vrhunskih kulinarskih događanja.
Sutra donosimo priču dvije mlade pulske Romkinje koje su odlučile s nama otvoreno, i hrabro, razgovarati o predrasudama s kojima se susreću cijeloga života
U pripremi su sudjelovali učenici drugih, trećih i četvrtih razrednih odjela turističko-hotelijerski komercijalist (THK), zatim učenici prvog, drugog i trećeg razreda kuhara i slastičara, te prvog razreda tehničara za ugostiteljstvo
'Meni je jasno da u Poreču živi puno naših sugrađana koji vole Thompsona i pohode njegove koncerte, i ne ulazim u njihove motive zbog čega, ali ne mogu razumjeti da se gradska vlast koja se, valjda, drži IDS-ovih programskih zasada, a Ti si joj na čelu, ideološki prodaje za šaku dolara, pardon, eura i glasova', napisao je Prodan
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.