Život

veljača u znaku ljubavi

Labin: Romantična kulisa starog grada, na Valentinovo vođeni razgled u čast Giuseppine Martinuzzi

Šetnja započinje ispred kavane Velo Kafe, u Starom gradu Labinu, 14. veljače u 17 sati, navode iz TZ-a dodajući da je radi epidemioloških razloga broj posjetitelja ograničen pa je za vođeni razgled potrebna prijava


 
1 min
Borka Petrović

Šetnja započinje ispred kavane Velo Kafe, u Starom gradu Labinu, 14. veljače u 17 sati, navode iz TZ-a dodajući da je radi epidemioloških razloga broj posjetitelja ograničen pa je za vođeni razgled potrebna prijava

Nakon odlične reakcije i pohvala sugrađana za Božićnu bajku, veljača u Labinu proći će u znaku ljubavi i romantične atmosfere u Starom gradu.

- Prošećite starogradskom jezgrom i fotografirajte se na romantičnom photo pointu za čiji su rad zaslužne kreativne ruke likovne umjetnice Alide Blašković Koroljević, pozivaju TZ Grada Labina napominjući da se upravo na Valentinovo, 14. veljače, obilježava i rođendan labinske učiteljice, spisateljice i revolucionarke Giuseppine Martinuzzi.

- Pozivamo zainteresirane na organizirani vođeni razgled Starog grada Labina u društvu Giussepine Martinuzzi koju će glumiti Vedrana Juričić.

Šetnja započinje ispred kavane Velo Kafe, u Starom gradu Labinu, 14. veljače u 17 sati, navode iz TZ-a dodajući da je radi epidemioloških razloga broj posjetitelja ograničen pa je za vođeni razgled potrebna prijava na mail: info@rabac-labin.com ili telefon 052/ 855 560 u razdoblju od 9 do 15 sati, najkasnije do petka 11. veljače.


FOTO: Grad Labin

Nastavite čitati

Istra
 

POPULARNO FOTOGRAFIRANJE SA SOVAMA Zlostavljanjem životinja do ilegalne zarade

"Ovo je prostituiranje zaštićene vrste životinje i svjesno kršenje svih mogućih zakona Republike Hrvatske zbog nekog profita koji u državi uopće ne ostaje. Sitni kriminalci došli su iskoristiti naš turizam kojeg očigledno ne možemo kontrolirati. Što je najgore - široka javnost na sve ovo gleda kao slatke životinjice, a nitko ne gleda pozadinu priče. Čemu hrvatski i europski propisi, razni zakoni, ako ih poštujemo samo mi domaći ljudi dok stranci rade što ih je volja?", pita se Andrea Deklić iz Nature Histrice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.