Život

veljača u znaku ljubavi

Labin: Romantična kulisa starog grada, na Valentinovo vođeni razgled u čast Giuseppine Martinuzzi

Šetnja započinje ispred kavane Velo Kafe, u Starom gradu Labinu, 14. veljače u 17 sati, navode iz TZ-a dodajući da je radi epidemioloških razloga broj posjetitelja ograničen pa je za vođeni razgled potrebna prijava


 
1 min
Borka Petrović

Šetnja započinje ispred kavane Velo Kafe, u Starom gradu Labinu, 14. veljače u 17 sati, navode iz TZ-a dodajući da je radi epidemioloških razloga broj posjetitelja ograničen pa je za vođeni razgled potrebna prijava

Nakon odlične reakcije i pohvala sugrađana za Božićnu bajku, veljača u Labinu proći će u znaku ljubavi i romantične atmosfere u Starom gradu.

- Prošećite starogradskom jezgrom i fotografirajte se na romantičnom photo pointu za čiji su rad zaslužne kreativne ruke likovne umjetnice Alide Blašković Koroljević, pozivaju TZ Grada Labina napominjući da se upravo na Valentinovo, 14. veljače, obilježava i rođendan labinske učiteljice, spisateljice i revolucionarke Giuseppine Martinuzzi.

- Pozivamo zainteresirane na organizirani vođeni razgled Starog grada Labina u društvu Giussepine Martinuzzi koju će glumiti Vedrana Juričić.

Šetnja započinje ispred kavane Velo Kafe, u Starom gradu Labinu, 14. veljače u 17 sati, navode iz TZ-a dodajući da je radi epidemioloških razloga broj posjetitelja ograničen pa je za vođeni razgled potrebna prijava na mail: info@rabac-labin.com ili telefon 052/ 855 560 u razdoblju od 9 do 15 sati, najkasnije do petka 11. veljače.


FOTO: Grad Labin

Nastavite čitati

Istra
 

HIDROBAZA: Što župan misli o njenoj paradoksalnoj prodaji, i što će biti s plažom?

Zbog mešetarenja kod privatizacije nekadašnji trgovački divovi "Puljanka" i "Istra" su propali, a danas se njihove nekretnine prodaju po diskontiranim cijenama * I Grad Rovinj, poput Pule, Poreča i Umaga, koristi javne novce za vlastitu promociju * Hidrobaza je trebala biti jezgra poduzeća Brijuni Rivijera čiji je suvlasnik država, a sada je ta ista država prodaje: što o tome misli Boris Miletić? * Hidrobaza će koštati i Fažani koja uređuje svoje priobalje i koja s lokacije mora ukloniti nezakonite nasipe materijala: više o tome saznat ćete ujutro * Sutra pročitajte i kako je gradonačelnik Višnjana opravdao to što nije informirao javnost o svom (ne) radu

Istra
 

Gotovo stotinjak biciklista natjecalo se u prvom kolu

Samo natjecanje održano je u pet zasebnih utrka i 17 starosnih kategorija gdje se natjecao ukupno 91 natjecatelj, što je nešto manji broj nego inače. No, to nikoga nije iznenadilo s obzirom da je u najavi vremenske prognoze bila - polarna hladnoća

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.