Život

U SUBOTU U 10 SATI U MARČANI

Mala škola trčanja s ultramaratonkom Mladenkom Buić Gržeta

Trčanje će se održati u trail obliku, makadamom i šumskim putevima, a trajat će otprilike sat i 15 minuta


 
1 min
Sandra Zrinić Terlević

Trčanje će se održati u trail obliku, makadamom i šumskim putevima, a trajat će otprilike sat i 15 minuta

Turistička zajednica Općine Marčana organizira ove subote, 14. listopada, Malu školu trčanja pod mentorstvom ultramaratonke Mladenke Buić Gržeta.

Početna točka i okupljanje je u 10 sati u Marčani, točnije 500 metara od skretanja prema Vodnjanu na cesti Pula - Labin. Trčanje će se održati u trail obliku, makadamom i šumskim putevima i trajat će otprilike sat i 15 minuta. Kako kažu organizatori, kroz stazu će se proći uz bivšu bloketaru gdje su se nekad radili blokovi za izgradnju kuća, dalje do Konjičkog kluba Marčana, slijede Gržinivi i Perešinovi Dvori, pa skroz do polja gdje se uzgaja voće. Sudjelovanje je besplatno, predbilježba nije potrebna, ali se mole sudionici da dođu na vrijeme.


Nastavite čitati

Istra
 

Paliaga media days

Tekući problem IDS-a je događaj iz Rovinja u kojem su sudjelovali gradonačelnik iz redova te stranke Marko Paliaga i lokalni ugostitelj Gordan Jurić koji optužuje Paliagu za fizički napad. Ujutro donosimo kronologiju postupanja aktera i policije u ovom nesvakidašnjem slučaju * Odjavljujemo se s fotografijom boškarina, simbolom one Istre, ugrožene ali još žive, koja nije imala nikakve veze s betonizacijom obale, bazenima na selu, apartmanizacijom i overturizmom

Istra
 

KANFANARSKA JAKOVLJA: Fešta i smotra istarskih volova 27. srpnja

Manifestacija, jedna od najvećih i najpoznatijih fešti Istre, ove godine slavi svoje 34. izdanje i obećava nezaboravan provod za sve posjetitelje. Fešta će se održati posljednje subote u srpnju, točnije 27. srpnja, s bogatim i raznovrsnim programom koji će trajati cijeli tjedan.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.