Život

U SUBOTU U 10 SATI U MARČANI

Mala škola trčanja s ultramaratonkom Mladenkom Buić Gržeta

Trčanje će se održati u trail obliku, makadamom i šumskim putevima, a trajat će otprilike sat i 15 minuta


 
1 min
Sandra Zrinić Terlević

Trčanje će se održati u trail obliku, makadamom i šumskim putevima, a trajat će otprilike sat i 15 minuta

Turistička zajednica Općine Marčana organizira ove subote, 14. listopada, Malu školu trčanja pod mentorstvom ultramaratonke Mladenke Buić Gržeta.

Početna točka i okupljanje je u 10 sati u Marčani, točnije 500 metara od skretanja prema Vodnjanu na cesti Pula - Labin. Trčanje će se održati u trail obliku, makadamom i šumskim putevima i trajat će otprilike sat i 15 minuta. Kako kažu organizatori, kroz stazu će se proći uz bivšu bloketaru gdje su se nekad radili blokovi za izgradnju kuća, dalje do Konjičkog kluba Marčana, slijede Gržinivi i Perešinovi Dvori, pa skroz do polja gdje se uzgaja voće. Sudjelovanje je besplatno, predbilježba nije potrebna, ali se mole sudionici da dođu na vrijeme.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.