Život

RADNO VRIJEME OD 8 DO 15 SATI

Nakon dvije godine otvara se Čitaonica kluba umirovljenika Pula

Novost je da će članovi Čitaonice uz periodičke publikacije moći posuđivati knjige iz novooformljene zbirke koja okuplja građu iz područja publicistike (medicina, tehnika, prehrana, recepti, popularna psihologija, povijest, zavičajne teme i dr.)


 
2 min
Danijela Bašić-Palković

Novost je da će članovi Čitaonice uz periodičke publikacije moći posuđivati knjige iz novooformljene zbirke koja okuplja građu iz područja publicistike (medicina, tehnika, prehrana, recepti, popularna psihologija, povijest, zavičajne teme i dr.)

Čitaonica kluba umirovljenika Pula, ogranak Gradske knjižnice i čitaonice Pula, nakon dvogodišnje stanke ponovno započinje s radom u ponedjeljak, 28. ožujka 2022. godine.

S obzirom na to da su još uvijek na snazi epidemiološke mjere, rad Čitaonice bit će prilagođen važećim epidemiološkim mjerama.

Broj osoba u prostoru bit će ograničen te je dozvoljen istovremeni boravak 23 korisnika.

U prostoru Čitaonice korisnicima će biti dostupan dnevni i tjedni tisak na hrvatskom i talijanskom jeziku te časopisi i magazini tematski orijentirani k popularnim temama - od zdravlja, vrtlarstva, hobistike  - pa do časopisa koji pomažu u najrazličitijim životnim situacijama.

Novost je da će članovi Čitaonice uz periodičke publikacije moći posuđivati knjige iz novooformljene zbirke koja okuplja građu iz područja publicistike (medicina, tehnika, prehrana, recepti, popularna psihologija, povijest, zavičajne teme i dr.).   

U Čitaonici je dostupno i korištenje elektroničke opreme, uz fotokopirni uređaj mogu se koristiti i dva računala za rad u osnovnim programima Microsoft Office paketa i pristup internetu.

U prostoru će biti dostupan i bežični signal za besplatno spajanje na internet, što će građanima omogućiti spajanje na vlastite mobilne ili druge uređaje.

Potrebno je naglasiti da radi poštivanja epidemioloških mjera, u Čitaonici trenutno neće biti moguće igranje društvenih igara (šah, karte i dr.)

Radno vrijeme Čitaonice je od ponedjeljka do petka, od 8 do 15 sati.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.