Život

u četvrtak u gradskoj knjižnici pula

Nakupilo vam se, ništa ne stižete, nitko vas ne razumije? Dođite poslušati što je to burnout

U goste stiže Sanja Matijaš, magistra psihologije koje će govoriti o  pojmu burnouta i što se točno zbiva u nama kada dostignemo točku sagorjevanja na svim razinama ali i dati konkretne savjete kako ga prevenirati


 
1 min
Borka Petrović

U goste stiže Sanja Matijaš, magistra psihologije koje će govoriti o  pojmu burnouta i što se točno zbiva u nama kada dostignemo točku sagorjevanja na svim razinama ali i dati konkretne savjete kako ga prevenirati

Nakupilo vam se? Osjećate umor? Zamor? Ne spavate? Ništa ne stignete, nitko vas ne razumije?

Sve ovo, i još sto drugih simptoma, od fizičkih do mentalnih, pokazatelji su da ste vrlo vjerojatno došli u točku burnouta i to ne sada, nego još prije.

Kako si možete pomoći moći ćete saznati na još jednoj "Ženskoj večeri uz dobru knjigu" koja će se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula održati u četvrtak u 18 sati.

U goste stiže Sanja Matijaš, magistra psihologije, edukantica master treninga Neurolingvističkog programiranja (NLP Master) i polaznica Mindfulness Based Cognitive Therapy edukacije.

Njezina je strast rad s ljudima na ostvarenju njihovih potencijala i rad na njihovoj samoaktualizaciji, a u knjižnici će govoriti o  pojmu burnouta i što se točno zbiva u nama kada dostignemo točku sagorjevanja na svim razinama ali i dati konkretne savjete kako ga prevenirati, odnosno što učiniti ako shvatimo da nam se to upravo zbiva.

Događaj organiziraju Gradska knjižnica Pula i udruga Aktivna.

Prijave su obavezne putem linka: https://forms.gle/hJSkPtr2uuba1oH76


Nastavite čitati

Pula
 

U Puli je podstanarima teško naći krov nad glavom. "Nas sedmero živi u 40 kvadrata. Niti za 800 eura nisam uspjela pronaći dom sebi i djeci"

Od Igora Loparića, predsjednika pulske udruge Naš san njihov osmijeh, doznajemo da se njima svakodnevno javljaju obitelji s djecom i samohrani roditelji koji nemaju gdje, najčešće jer moraju izaći iz stana radi turista. Onda se snalaze kod prijatelja, obitelji, no dugoročno takav smještaj nije održiv. Zbog toga su pokrenuli inicijativu "Stan za lakši stan" kojom žele pomoći obiteljima koji traže smještaj na duži period na način da im financiraju dio plaćanja najma

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.