Život

Manifestacija "U potrazi za karnevalom"

Namaškarani mališani jutros u Puli 'tražili karneval': Marin je nindža, a Lukas Spiderman!

Mališani su od klauna naručivali svakojake figure od balona, a ozbiljno su shvatili svoj zadatak: skupili su pet pečata od pet uličnih zabavljača i s ispunjenim kartončićem otišli u Turističku zajednicu Grada Pule po svoju nagradu, skriveno blago


 
1 min
Chiara Bilić

Mališani su od klauna naručivali svakojake figure od balona, a ozbiljno su shvatili svoj zadatak: skupili su pet pečata od pet uličnih zabavljača i s ispunjenim kartončićem otišli u Turističku zajednicu Grada Pule po svoju nagradu, skriveno blago

Marin je danas Nindža, a Lukas je Spiderman. Čitav centar Pule vrvio je jutros superherojima, indijanskim poglavicama, pčelicama i princezama u povodu manifestacije „U potrazi za Karnevalom“, koja će se odvijati i naredne dvije subote.

Nakon što je i sunce potjeralo sive oblake, namaškarani mališani okupirali su grad te se bacili u potragu za skrivenim blagom.

Iza maske vrlog Spidermana našli smo šestogodišnjeg Lukasa koji nije morao puno mozgati o tome što će biti za maškare. Znao je odmah – bit će Spiderman!

„On mi je najdraži superjunak“, rekao nam je Lukas.

Najmlađe, ali i one starije, zabavljali su ulični zabavljači; one man band svirač, klaun na biciklu, hodačice na štulama i žongler.

Mališani su od klauna naručivali svakojake figure od balona, a ozbiljno su shvatili svoj zadatak: skupili su pet pečata od pet uličnih zabavljača i s ispunjenim kartončićem otišli u Turističku zajednicu Grada Pule po svoju nagradu, skriveno blago.

U Prvomajskoj ulici susreli smo Marina-Nindžu i Karla-Batmana koji su se odlučno, baš kao i svaki superheroj, uputili po svoju nagradu.


Nastavite čitati

Pula
 

Zoran Kostić iz tvrtke Hotel Valkane upozorava: AKO TREBA, IDEMO NA MEĐUNARODNU ARBITRAŽU!

Procjena vrijednosti našeg zemljišta oko hotela Valkane iz 2019. godine iznosila je gotovo 9 milijuna eura. Mislite da ćemo tek tako reći 'dobro, uplašili ste nas' i odustati?! Idemo do arbitraže ako treba! Netko će to platiti - kaže predstavnik investitora i dodaje: Mnogi su nas prozivali, prijetili da će, čak i ako referendum ne uspije, 1500 nezadovoljnih Puljana jajima zasuti bagere

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.