Život

Manifestacija "U potrazi za karnevalom"

Namaškarani mališani jutros u Puli 'tražili karneval': Marin je nindža, a Lukas Spiderman!

Mališani su od klauna naručivali svakojake figure od balona, a ozbiljno su shvatili svoj zadatak: skupili su pet pečata od pet uličnih zabavljača i s ispunjenim kartončićem otišli u Turističku zajednicu Grada Pule po svoju nagradu, skriveno blago


 
1 min
Chiara Bilić

Mališani su od klauna naručivali svakojake figure od balona, a ozbiljno su shvatili svoj zadatak: skupili su pet pečata od pet uličnih zabavljača i s ispunjenim kartončićem otišli u Turističku zajednicu Grada Pule po svoju nagradu, skriveno blago

Marin je danas Nindža, a Lukas je Spiderman. Čitav centar Pule vrvio je jutros superherojima, indijanskim poglavicama, pčelicama i princezama u povodu manifestacije „U potrazi za Karnevalom“, koja će se odvijati i naredne dvije subote.

Nakon što je i sunce potjeralo sive oblake, namaškarani mališani okupirali su grad te se bacili u potragu za skrivenim blagom.

Iza maske vrlog Spidermana našli smo šestogodišnjeg Lukasa koji nije morao puno mozgati o tome što će biti za maškare. Znao je odmah – bit će Spiderman!

„On mi je najdraži superjunak“, rekao nam je Lukas.

Najmlađe, ali i one starije, zabavljali su ulični zabavljači; one man band svirač, klaun na biciklu, hodačice na štulama i žongler.

Mališani su od klauna naručivali svakojake figure od balona, a ozbiljno su shvatili svoj zadatak: skupili su pet pečata od pet uličnih zabavljača i s ispunjenim kartončićem otišli u Turističku zajednicu Grada Pule po svoju nagradu, skriveno blago.

U Prvomajskoj ulici susreli smo Marina-Nindžu i Karla-Batmana koji su se odlučno, baš kao i svaki superheroj, uputili po svoju nagradu.


Nastavite čitati

Pula
 

USRED ŠUME IZNAD MARINE VERUDA Krenula gradnja apartmanskog naselja, pet zgrada s 30-ak apartmana na pulskom priobalju

Riječ je o zemljištu u vlasništvu tvrtki Tehnomont i Promel, koje je amandmanom IDS-ovog vijećnika Ardemia Zimola urbanizirano 2014. godine izmjenom GUP-a, a za vrijeme gradonačelnika Borisa Miletića, današnjeg župana koji se bori protiv prevelikog broja zahtjeva za gradnjom, pogotovo od stranih državljana koji će, po svemu što nam je rekao vlasnik Promela Mario Jašarević, biti kupci ovih stanova na priobalju Verudskog kanala

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.