Život

Dermatoskopija madeža

NOVIGRAD: Za osobe straije od 60 godina besplatni preventivni dermatološki pregled

Termini pregleda, koji će se održati 8. i 9. ožujka, mogu se rezervirati od sutra


 
1 min
Istra24
Ilustracija: Pixabay

Termini pregleda, koji će se održati 8. i 9. ožujka, mogu se rezervirati od sutra

Grad Novigrad – Cittanova osigurao je i dodatne, nove termine za besplatni preventivni dermatološki pregled – Dermatoskopiju madeža, koji će se održati u novigradskoj zgradi ambulante 9. i 10. ožujka (u terminima od 9 do 17 sati).

Budući se prvi termin preventivnog pregleda popunio mlađom populacijom, prednost za rezervaciju termina pregleda u ožujku, imaju Novigrađani starije populacije (60+). Zahtjev za prijavu mogu dostaviti i ostali, te će i oni biti raspoređeni sukladno broju slobodnih termina. Stručne preglede će obavljati dermatologinja Sanda Gojčeta Burnić, specijalist dermatovenerolog.

Stoga se sve zainteresirane osobe starije od šezdeset godina s područja Grada Novigrada – Cittanova, pozivaju na rezerviranje termina pregleda radnim danom od ponedjeljka 26. veljače, od 9 do 11 sati na ovaj način :
• Osobnim dolaskom u Gradsku upravu na adresi Veliki trg 1, Novigrad
• Pozivom na telefon 052 / 757 055


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.