Život

HISTRIA - KULINARSKE RADIONICE

PROJEKT KLIK: Chef Damir Modrušan, slastičarka Dragica Lukin, barmen Marko Ristić i sommelier Ivan Dušić promoviraju turistička i ugostiteljska zanimanja

Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini
FOTO: Wikipedia

Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma i partner HGK – Županijska komora Pula održat će 2. i 3. lipnja (četvrtak i petak) promociju strukovnih zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu pon nazivom 'Histria – kulinarske radionice', na prvom katu pulske gradske tržnice.

Kroz ukupno šest radionica, svoje vještine predstavit će vrhunski enogastro stručnjaci, chef Damir Modrušan, slastičarka Dragica Lukin, barmen Marko Ristić i sommelier Ivan Dušić.

Na radionicama će sudjelovati učenici Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula koji će pod mentora demonstrirati kuhanje, izradu slastica, pripremu koktela i posluživanje.

Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.