Jedan je skrivio sudar: vozili automobile pod utjecajem alkohola pa dobili velike kazne
Oba su vozača zaustavljena u Puli
Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan
Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan
Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma i partner HGK – Županijska komora Pula održat će 2. i 3. lipnja (četvrtak i petak) promociju strukovnih zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu pon nazivom 'Histria – kulinarske radionice', na prvom katu pulske gradske tržnice.
Kroz ukupno šest radionica, svoje vještine predstavit će vrhunski enogastro stručnjaci, chef Damir Modrušan, slastičarka Dragica Lukin, barmen Marko Ristić i sommelier Ivan Dušić.
Na radionicama će sudjelovati učenici Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula koji će pod mentora demonstrirati kuhanje, izradu slastica, pripremu koktela i posluživanje.
Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan.
Oba su vozača zaustavljena u Puli
Ozlijeđenom 31-godišnjaku pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen
Udruga ima čak 16.000 pratitelja, a nama je potrebno još tri tisuće eura do liječenja naše mazilice Debi. Dakle, kada bi svaki peti pratitelj uplatio svega jedan euro mi bi imali dovoljno novaca za liječenje. Je li to zaista nedostižno, pita se Čubrilo iz udruge Ruka šapi
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.