Pula parking 'natukao' preko tri milijuna eura zadržane dobiti, prihod u konstantnom rastu
Nove brojke pokazuju da je u zadnje tri godine, zbog velike dobiti, preko 550 tisuća eura otišlo na plaćanje poreza na dobit
Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan
Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan
Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma i partner HGK – Županijska komora Pula održat će 2. i 3. lipnja (četvrtak i petak) promociju strukovnih zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu pon nazivom 'Histria – kulinarske radionice', na prvom katu pulske gradske tržnice.
Kroz ukupno šest radionica, svoje vještine predstavit će vrhunski enogastro stručnjaci, chef Damir Modrušan, slastičarka Dragica Lukin, barmen Marko Ristić i sommelier Ivan Dušić.
Na radionicama će sudjelovati učenici Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula koji će pod mentora demonstrirati kuhanje, izradu slastica, pripremu koktela i posluživanje.
Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan.
Nove brojke pokazuju da je u zadnje tri godine, zbog velike dobiti, preko 550 tisuća eura otišlo na plaćanje poreza na dobit
Ekipe Veli Vrh 5 i Verudeži Veruda putuju na Državnu završnicu
Zgrada ima šest stanova kvadrature od 39 do 89 četvorna metra, a radovi su iznosili 1,1 milijun eura
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.