Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma i partner HGK – Županijska komora Pula održat će 2. i 3. lipnja (četvrtak i petak) promociju strukovnih zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu pon nazivom 'Histria – kulinarske radionice', na prvom katu pulske gradske tržnice.
Kroz ukupno šest radionica, svoje vještine predstavit će vrhunski enogastro stručnjaci, chef Damir Modrušan, slastičarka Dragica Lukin, barmen Marko Ristić i sommelier Ivan Dušić.
Na radionicama će sudjelovati učenici Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula koji će pod mentora demonstrirati kuhanje, izradu slastica, pripremu koktela i posluživanje.
Prva radionica održat će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 8.30 sati, a vodit će je chef Damir Modrušan.