Život

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja

PULA: U srijedu ujutro na tržnici izmjerite tlak, popodne vježbajte na Forumu

Na Forumu će se, s početkom u 18 sati, održati rekreativno umjetnički program na kojem će pulski kineziolozi održati tri treninga, po jedan s djecom vrtićkog uzrasta, zatim članovima pulskih sportskih klubova te građanima treće životne dobi


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Na Forumu će se, s početkom u 18 sati, održati rekreativno umjetnički program na kojem će pulski kineziolozi održati tri treninga, po jedan s djecom vrtićkog uzrasta, zatim članovima pulskih sportskih klubova te građanima treće životne dobi

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, Grad Pula zajedno s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Istarske županije, priprema cjelodnevni prigodni program koji će se održati u srijedu, 6. travnja na dvije lokacije u gradu.

U jutarnjem dijelu programa, koji kreće od 10 sati na lokaciji Gradske tržnice, učenice i učenici Medicinske škole Pula mjerit će tlak i šećer, a zajedno sa zainteresiranim građanima izvest će i fizioterapeutske korektivne vježbe.

Program se nastavlja na Forumu gdje će se u popodnevnom terminu s početkom u 18 sati održati rekreativno umjetnički program, na kojem će pulski kineziolozi održati tri treninga, po jedan s djecom vrtićkog uzrasta, zatim članovima pulskih sportskih klubova te građanima treće životne dobi.

Ujedno, na Forumu će biti postavljen i štand na kojemu će djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije promovirati zdrav život, kretanje i dobrobiti pravilnih prehrambenih navika u cilju prevencije od raznih bolesti te važnosti očuvanja mentalnog i fizičkog zdravlja.


Nastavite čitati

Pula
 

Objavljen Javni poziv za dostavu prijava za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti na području grada Pule

Pravo na prijavu za nabavu kućanskih uređaja i nabavu električnih vozila ima isključivo korisnik s prebivalištem na području grada Pule, a za uslugu izrade glavnog projekta za solarnu elektranu na obiteljskoj kući i za kupnju fotonaponskih sunčanih modulapravo na prijavu ima isključivo korisnik s vlasništvom ili suvlasništvom nad nekretninom smještenom na području grada Pule

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.