Život

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja

PULA: U srijedu ujutro na tržnici izmjerite tlak, popodne vježbajte na Forumu

Na Forumu će se, s početkom u 18 sati, održati rekreativno umjetnički program na kojem će pulski kineziolozi održati tri treninga, po jedan s djecom vrtićkog uzrasta, zatim članovima pulskih sportskih klubova te građanima treće životne dobi


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Na Forumu će se, s početkom u 18 sati, održati rekreativno umjetnički program na kojem će pulski kineziolozi održati tri treninga, po jedan s djecom vrtićkog uzrasta, zatim članovima pulskih sportskih klubova te građanima treće životne dobi

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, Grad Pula zajedno s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Istarske županije, priprema cjelodnevni prigodni program koji će se održati u srijedu, 6. travnja na dvije lokacije u gradu.

U jutarnjem dijelu programa, koji kreće od 10 sati na lokaciji Gradske tržnice, učenice i učenici Medicinske škole Pula mjerit će tlak i šećer, a zajedno sa zainteresiranim građanima izvest će i fizioterapeutske korektivne vježbe.

Program se nastavlja na Forumu gdje će se u popodnevnom terminu s početkom u 18 sati održati rekreativno umjetnički program, na kojem će pulski kineziolozi održati tri treninga, po jedan s djecom vrtićkog uzrasta, zatim članovima pulskih sportskih klubova te građanima treće životne dobi.

Ujedno, na Forumu će biti postavljen i štand na kojemu će djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije promovirati zdrav život, kretanje i dobrobiti pravilnih prehrambenih navika u cilju prevencije od raznih bolesti te važnosti očuvanja mentalnog i fizičkog zdravlja.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Lorena Boljunčić: "Gradonačelniče, nemojte nam prodavati maglu"

"Jučer sam stavila fejs objavu o tome kako su nam ulice u centru prljave. Puno je ljudi u gradu, sve je to normalno. Samo što prošlih godina nije bilo baš tako jako (radim u centru). ALI, kad onda gradonačelnik krene bandićevski jutros u 3 sata prati ulice s Herculaneom i to stavljati na društvene mreže, onda mi je stvarno previše", napisala je pulska poduzetnica

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.