Život

DONACIJA

Pulski Inner wheel klub donirao Štigliću vrijedan magnet


 
1 min
Istra24

Predsjednica IW kluba Pula Dubravka Mikić i dopredsjednica Danijela Miljević Trivanović uručile su danas vrijednu donaciju Domu za starije i nemoćne osobe "A. Štiglić".

Radi se o magnetu vrijednom osam tisuća kuna koji je nužan djelatnicima pri provođenju fizikalne terapije. Uređaj je opremljen lepezom različitih programa za terapiju, ali i s dvije elektrode, koje omogućavaju istovremeno korištenje, kod dva pacijenta ili istovremeni tretman, kod jednog pacijenta na dva mjesta boli.

Članice IWK Pula pribavile su sredstva za ovu donaciju višekratnom prodajom svojih i doniranih predmeta, odjeće i obuće na Sajmu rabljene robe, koji se nedjeljom održava u dvorištu Rojca u Puli. 

Sredstva prikupljena prodajom, donirale su Klubu u cilju kupnje magnetnog uređaja. Donaciju je dijelom podržao i dobavljač medicinske opreme - tvrtka Focus - Medical d.o.o.  Zagreb – Sesvete.


Nastavite čitati

Pula
 

PULJANKA LEONIDA KOVAČ NA ZADNJEM "DORUČKU": „Sajam je jedno od rijetkih mjesta gdje je dopuštena sloboda mišljenja“

Ovogodišnje, 29. izdanje Sajma zatvorio je Korado Korlević, veliki astronom, jedan od mikrokozmosa Istre. On je u Crvenom salonu, koji nikad u sajamskoj povijesti nije bio tako pun, u programu PRistrani Histrokozmosa održao dojmljivo predavanje „Od magične zemlje do plesa mrtvaca“ i na kraju svima u publici dao domaću zadaću: da učine sve što mogu da ovaj svijet bude bolji

Pula
 

Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, traže se volonteri

Na Međunarodni dan volontera Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, objavljuje svoje Smjernice za volontere i poziv za volontiranje u Knjižnici * Knjižnica trenutno traži volontere i poziva sve zainteresirane za održavanje kreativnih i informatičkih radionica u Čitaonici kluba umirovljenika i za pomoć na radionicama na Odjelu za djecu i mlade

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.