Život

DONACIJA

Pulski Inner wheel klub donirao Štigliću vrijedan magnet


 
1 min
Istra24

Predsjednica IW kluba Pula Dubravka Mikić i dopredsjednica Danijela Miljević Trivanović uručile su danas vrijednu donaciju Domu za starije i nemoćne osobe "A. Štiglić".

Radi se o magnetu vrijednom osam tisuća kuna koji je nužan djelatnicima pri provođenju fizikalne terapije. Uređaj je opremljen lepezom različitih programa za terapiju, ali i s dvije elektrode, koje omogućavaju istovremeno korištenje, kod dva pacijenta ili istovremeni tretman, kod jednog pacijenta na dva mjesta boli.

Članice IWK Pula pribavile su sredstva za ovu donaciju višekratnom prodajom svojih i doniranih predmeta, odjeće i obuće na Sajmu rabljene robe, koji se nedjeljom održava u dvorištu Rojca u Puli. 

Sredstva prikupljena prodajom, donirale su Klubu u cilju kupnje magnetnog uređaja. Donaciju je dijelom podržao i dobavljač medicinske opreme - tvrtka Focus - Medical d.o.o.  Zagreb – Sesvete.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.