Život

prvomajska fešta na puntiželi

Rock'n'Grill festival 2022 uz Psihomodo Pop, Vatru, Elemental , Giuliana, ali i roštilj, utrku, DJ-eve

Festival se otvara u petak u 17 sati uz Čarobnu frulu, DJ-a i roštilj koji rade Rock Caffe i Kampanjola. Od 19  svira Psihomodo Pop, a večer se završava DJ-em


 
1 min
Borka Petrović

Festival se otvara u petak u 17 sati uz Čarobnu frulu, DJ-a i roštilj koji rade Rock Caffe i Kampanjola. Od 19  svira Psihomodo Pop, a večer se završava DJ-em

Nakon dvogodišnje "korona stanke" vraća se popularna manifestacija - Rock'n'Grill festival koji će se ove godine na Puntiželi i Hidrobazi održati od 29. travnja do 1. svibnja, kada se počinje obilježavati Dan grada Pule.

Festival se otvara u petak, 29. travnja, u 17 sati uz Čarobnu frulu, DJ-a i roštilj koji rade Rock Caffe i Kampanjola. Od 19  svira Psihomodo Pop, a večer se završava DJ-em.

U subotu, drugi dan festivala, roštilja se već od 17 sati, a goste će zabavljati Vatra i Elemental.

Fešta za 1. maj počinje od jutra. U 10:30 sati kreće utrka u organizaciji ISTRun-a, a u 11:30 sati ponovo se pali roštilj. U nedjelju su za glazbeni dio večeri zaduženi Diktatori, Giuliano i DJ-evi.


Nastavite čitati

Pula
 

TAKO JE IZGLEDALA SACCORGIANA 1926.: Slika "Zlatnih" prije 100 godina pripada Silviji Salamon koja je radila na Oscarom nagrađenom filmu "Mediterraneo"

Vlasnica djela, isprva, po vlastitom priznanju, nije znala navesti ime autora slike. Potom je poznati galerist iz Vodnjana Germano Fioranti pretpostavio da bi to mogao biti Romeo Marsi, umjetnik rođen u Puli 1909. godine, a poginuo u Trstu, tijekom bombardiranja, 1944. godine * Priča obitelji Salamon vrlo je zanimljiva. Počinje u Puli, a preko Skitače, Šumbera, Gračišća, Segeta, Trsta, Lomabardije i Ligurije vodi nas sve do Pariza

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.