Život

prvomajska fešta na puntiželi

Rock'n'Grill festival 2022 uz Psihomodo Pop, Vatru, Elemental , Giuliana, ali i roštilj, utrku, DJ-eve

Festival se otvara u petak u 17 sati uz Čarobnu frulu, DJ-a i roštilj koji rade Rock Caffe i Kampanjola. Od 19  svira Psihomodo Pop, a večer se završava DJ-em


 
1 min
Borka Petrović

Festival se otvara u petak u 17 sati uz Čarobnu frulu, DJ-a i roštilj koji rade Rock Caffe i Kampanjola. Od 19  svira Psihomodo Pop, a večer se završava DJ-em

Nakon dvogodišnje "korona stanke" vraća se popularna manifestacija - Rock'n'Grill festival koji će se ove godine na Puntiželi i Hidrobazi održati od 29. travnja do 1. svibnja, kada se počinje obilježavati Dan grada Pule.

Festival se otvara u petak, 29. travnja, u 17 sati uz Čarobnu frulu, DJ-a i roštilj koji rade Rock Caffe i Kampanjola. Od 19  svira Psihomodo Pop, a večer se završava DJ-em.

U subotu, drugi dan festivala, roštilja se već od 17 sati, a goste će zabavljati Vatra i Elemental.

Fešta za 1. maj počinje od jutra. U 10:30 sati kreće utrka u organizaciji ISTRun-a, a u 11:30 sati ponovo se pali roštilj. U nedjelju su za glazbeni dio večeri zaduženi Diktatori, Giuliano i DJ-evi.


Nastavite čitati

Pula
 

LUKA ČUPIĆ: Pitam se bi li policija poslušala mene da sam upro prstom u nekoga i optužio ga za kriminalno djelo?

No umjesto aplauza zbog ekološkog aktivizma dobio je prijavu policiji radi sumnje na podmetanje požara. Tko je prijavio Ivana? Prijavio ga je g. Zoran Kostić, predstavnik investitora Hotela Valkane d.o.o.A što se mene tiče, ja sam dobio upiranje prstom istog gospodina sa sumnjom da sam počinio teško kriminalno djelo ispijanja mineralne vode dok se performans događao na cesti, 50-ak metara od kafića u kojem sam tada sjedio

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.