Život

POTREBNA JE REGISTRACIJA

SPEED DATE U PULI: Sutra "kratki spoj" u caffe baru Frei

Ovom prilikom upoznaje se dobna skupina od 30 do 37, a sudionici će imati priliku upoznati više pojedinaca u jednoj večeri, kroz 5-minutne razgovore


 
1 min
Istra24
Ilustracija: Pixabay

Ovom prilikom upoznaje se dobna skupina od 30 do 37, a sudionici će imati priliku upoznati više pojedinaca u jednoj večeri, kroz 5-minutne razgovore

Nakon odličnog odaziva i uspješnih četiri speed date druženja u Puli, Kratki spoj priređuje peto izdanju sutra (subota) u caffe baru Frei, Jurja Žakna 3 (Kaufland Pula) u 18.30 sati.

Ovom prilikom upoznaje se dobna skupina od 30 do 37, a sudionici će imati priliku upoznati više pojedinaca u jednoj večeri, kroz 5-minutne razgovore.

Speed date je uzbudljiv način izlaska gdje možete doći sami ili s frendicama / frendovima. Očekuje vas ugodno i sigurno okruženje u planiranom vremenu od 1,5 - 2 sata za upoznavanje, s pauzom u međuvremenu te neobaveznom druženju nakon službenog dijela programa.

Zainteresirani za sudjelovanje trebaju se registrirati ovdje,  prijaviti se na event i kupiti ulaznicu na webu.

Nikada ne znate koga biste mogli upoznati - ta posebna osoba može biti udaljena samo jedan razgovor. Zaboravite na svajpanje, jer upoznavanje je uvijek bolje uživo!

Sve detalje o speed dateu, kao i savjete kako se pripremiti, saznajte na www.kratkispoj.com.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.