Život

U društvenom domu

SUTIVANAC: Sutra 13. smotra vina Općine Barban

Sveukupno je prikupljeno 19 uzoraka bijelog vina i 18 uzoraka crnog vina


 
1 min
Istra24
foto: Općina Barban

Sveukupno je prikupljeno 19 uzoraka bijelog vina i 18 uzoraka crnog vina

Sutra će se održati  13. Smotra vina Općine Barban s početkom u 18:00 u Društvenom domu u Sutivancu.

Uz kulturno - umjetnički program te zanimljiv zabavni program, predstavit će se vrijedni proizvođači vina s područja Općine Barban.

Sveukupno je prikupljeno 19 uzoraka bijelog vina i 18 uzoraka crnog vina. Kemijsku analizu izvršio je vinski laboratorij Vino Artis iz Višnjana, a organoleptičko ocjenjivanje je napravila peteročlana komisija  na čelu s predsjednikom komisije dr. sc. biotech. Kristijanom Damijanićem.

U ocjenjivanju su također sudjelovali istaknuti  istarski vinari i enolozi - Goran Baćac, Toni Batel, Kristijan Deklić  i Katarina Primorac.

Organizatori smotre su Općina Barban i Turistička zajednica Općine Barban, a pokrovitelji su Istarska županija i Općina Barban.


Nastavite čitati

Istra
 

NAGRAĐENI ZA INOVATIVNU BOCU MASLINOVOG ULJA Rovinjski Studio Tumpić/Prenc s projektom “Istriana” osvaja D&AD-ov Pencil

D&AD jedan je od najcjenjenijih festivala u struci, pa dobiti priznanje pored velikih brendova koji su na njemu prisutni, poput Nikea, KFC-a, Marsa, Calvin Kleina, Googlea, Burger Kinga, NFL-a i drugih dobitnika Wood Pencil-a, svakako je velika čast, utoliko više jer se radi o proizvodu čija je uloga od početka bila da sa svojim dizajnom i imenom promovira Istru, odnosno Hrvatsku. Ovo je još jedan način da ostvari svoj cilj, vele iz Studija Tumpić/Prenc

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.