U petak na De Villeovom uponu drugo izdanje ovogodišnjeg Downtown Pula
Ulaz je slobodan
Za one koji ne vole srdele, bilo je je jutros i još živih škampi. Cijena 30 eura kilogram. E, sad vidite zašto je srdela i dalje popularna
Za one koji ne vole srdele, bilo je je jutros i još živih škampi. Cijena 30 eura kilogram. E, sad vidite zašto je srdela i dalje popularna
Sutra ujutro budite brzi. Danas je srdela već oko 11 sati gotovo iščezla s bankela pulske ribarnice.
Unatoč cijeni od 4 eura (to je za one koji nisu zaboravili kune 30,47 kuna!) mala plava riba i dalje je tražena. Što zbog zdravlja, što zbog cijene koja je i dalje osjetno niža u odnosu na druge morske delicije.
Za one koji ne vole srdele, bilo je je jutros i još živih škampi. Cijena 30 eura kilogram. E, sad vidite zašto je srdela i dalje popularna.
Novost ovogodišnje Pule je "Prvi put na filmu", projekt u potpunosti orijentiran na glumce debitante koji se pojavljuju u ovogodišnjoj programskoj selekciji Festivala. Riječ je o trinaest glumaca i glumica iz cijele regije, a cilj je pružiti im jedinstvenu priliku za usvajanje praktičnih znanja, povezivanje s industrijom i jačanje javne prisutnosti u ključnom trenutku njihove karijere
Ove godine završena su pročelja i u Mletačkoj 4 te Flanatičkoj 35, a potpisani su ugovori za obnovu na pet novih lokacija.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.