Život

U Hotelu Park Plaza Histria

Sveučilište u Puli: Održana svečana promocija prvostupnika i magistara Fakulteta informatike

Promovirano je 34 prvostupnika Informatike, 24 magistara Informatike i 10 magistara nastave informatike


 
1 min
Istra24
foto: FIPU

Promovirano je 34 prvostupnika Informatike, 24 magistara Informatike i 10 magistara nastave informatike

U Hotelu Park Plaza Histria Pula dana 10. lipnja 2024. održana je svečana promocija prvostupnika i magistara Fakulteta informatike u Puli.

foto: FIPU

Uz promovente i njihove goste na promociji su nazočili Prorektor za umjetnu inteligenciju, digitalizaciju i poduzetništvo izv. prof. dr. sc. Valter Boljunčić, dekan Fakulteta informatike izv. prof. dr. sc. Darko Etinger, prodekan za nastavu i studente Fakulteta informatike doc. dr. sc. Siniša Miličić i prodekan za poslovnu suradnju i znanost Fakulteta informatike doc. dr. sc. Nikola Tanković.     

foto: FIPU
              

Promovirano je 34 prvostupnika Informatike, 24 magistara Informatike i 10 magistara nastave informatike.

Dekan Fakulteta je u svom govoru između ostalog promoventima poručio: „Dok započinjete ovo novo putovanje, znajte da niste sami. Vi ste dio globalne zajednice IT stručnjaka. Ostanite povezani, dijelite svoja iskustva i nastavite učiti jedni od drugih.“    


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.