Tehnomont diže kvalitetu usluge u Marini Veruda
- Da bi poboljšali kvalitetu usluge u marini gradimo novi sanitarni čvor. Nažalost, trebalo nam je četiri godine da dobijemo građevinsku dozvolu, rekla nam je Gordana Deranja.
Vodnjanka je, kako piše ovaj gastronomski portal, već najmanje pet godina uvjerljivo najbolji pulski restoran
Vodnjanka je, kako piše ovaj gastronomski portal, već najmanje pet godina uvjerljivo najbolji pulski restoran
U zadnje dvije godine, poslije korone, uslijed teškog financijskog udara što ga je ugostiteljstvo doživjelo tijekom lockdowna, bistroi ponovno postaju jedna od najživahnijih kategorija hrvatskog ugostiteljstva. Za razliku od prvog vala domaće bistronomije prije petnaestak godina, sadašnji su bistroi kulinarski puno ambiciozniji.
U Hrvatskoj danas djeluje čitav niz veoma ozbiljnih gastronomskih bistroa; najbolji jamče intenzivno uživanje u okusima, uz vrlo korektne cijene, smatra gastronomski portal Kult Plave kamenice koji donosi i listu devet najboljih hrvatskih gastronomskih bistroa.
Na šestom mjestu nalazi se pulska Vodnjanka koju godinama vodi vlasnik i chef Moris Civitico.
Vodnjanka je, kako piše ovaj portal, već najmanje pet godina uvjerljivo najbolji pulski restoran. U Vodnjanki se naručuje s crne ploče, čiji se sadržaj dnevno mijenja.
- Naizgled jednostavna, tradicijska riblja jela pripremaju se veoma preciznom mekom rukom, s puno okusa i još više karaktera. Pršut se naravno, reže ručno u trenutku narudžbe, a Kumparičkini i Latusovi sirevi serviraju se uz fine talijanske muštarde. Vodnjanka je restoran u kojem smo uvijek jeli barem vrlo dobro, a uglavnom odlično. Ukupni dojam pojačava solidan izbor vina, koji uključuje klasične šampanjce poput Pol Rogera po prijateljskim cijenama, zaključuje Plava kamenica.
Osim Vodnjanke na listu su još i Hidden Wine Bistro, Rijeka, chefovi Deni Srdoč i Željko Vukićević, Theatrium, Zagreb, chef Filip Horvat, Ganeum, Lovran, chefovi Robert Benzia i Jurica Obrol, Zijavica, Mošćenička Draga, chef Stiven Vunić, Le Bistro, Esplanade, Zagreb, chefica Ana Grgić Tomić, Sopal, Zagreb, chefica Katarina Vrenc, Pinku, Split, chefovi Vedran Gotovac i Nikola Marušić i Pod zidom, Zagreb, ideolog i vlasnik Borna Janeš.
- Da bi poboljšali kvalitetu usluge u marini gradimo novi sanitarni čvor. Nažalost, trebalo nam je četiri godine da dobijemo građevinsku dozvolu, rekla nam je Gordana Deranja.
Koncert počinje u 18 sati i ulaz je slobodan za sve posjetitelje
Posjete hospitaliziranim pacijentima se ograničavaju, djelatnicima preporučeno nošenje maske
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.