Život

akcija doma Giudici - Villa Elisa iz Šišana

U subotu humanitarna prodaja kolača na pulskoj tržnici

Dobrovoljni prilozi, u zamjenu za paketić domaćih kolača, donirat će se pulskoj udruzi Naš San Njihov Osmijeh koja će novac dalje usmjeriti potrebitim sugrađanima


 
1 min
Borka Petrović
Ilustracija/Pixabay

Dobrovoljni prilozi, u zamjenu za paketić domaćih kolača, donirat će se pulskoj udruzi Naš San Njihov Osmijeh koja će novac dalje usmjeriti potrebitim sugrađanima

Korisnici i djelatnici Obiteljskog doma Giudici - Villa Elisa iz Šišana osmislili su humanitarnu akciju - pripremaju kolače koje će, prigodno pakirane, nuditi posjetiteljima pulske tržnice u subotu, 12. veljače. Dobrovoljni prilozi, u zamjenu za paketić domaćih kolača, donirat će se pulskoj udruzi Naš San Njihov Osmijeh koja će novac dalje usmjeriti potrebitim sugrađanima.

Na ovaj prigodan način, korisnici obiteljskog doma iz Šišana željeli su iskazati čin ljubavi uoči dana zaljubljenih, napraviti nešto dobro, svoju egzistenciju obogatiti bojama i osjećajima punim ljubavi.

- Nadamo se da će ove aktivnosti u koje su naši korisnici unijeli mnogo ljubavi pridonijeti zajednici u kojoj borave i da ćemo njima podići osviještenost o problematici uključenosti osoba starije životne dobi u društvenu zajednicu - jer oni imaju itekako puno ljubavi za dati svojim sugrađanima, mještanima i dragim ljudima, naglasili su iz ovog doma.

Humanitarna akcija na štandu pored zgrade pulske tržnice u subotu će se održati od od 8 do 13 sati. Ukoliko nešto od slastica ostane, one će se donirati Gradskom društvu Crvenog križa Pula.


FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.