Život

Govorit će Ana Grbac

U Vodnjanu predavanje "Fizička aktivnost kao ulaganje u zdravlje"

Bit će riječi o važnosti tjelesne aktivnosti kod djece i kod odraslih


 
1 min
Istra24

Bit će riječi o važnosti tjelesne aktivnosti kod djece i kod odraslih

U ponedjeljak, 15. travnja  u Vodnjanu će se održati predavanje "Fizička aktivnost kao ulaganje u zdravlje" mag. pharm. Ane Grbac.Bit će riječi o važnosti tjelesne aktivnosti kod djece i kod odraslih te važnosti fizičke aktivnosti za zdravo i aktivno starenje.Početak je u 18 sati, u Vjenčanoj sali. Organizator je pučko učilište iz Vodnjana.


Nastavite čitati

Istra
 

Grad Umag - Umago daje u zakup poslovni prostor u Ulici D. Aleghieri

Prostor se nalazi u prizemlju, ima površinu od 49,5 kvadrata. Početna cijena za mjesečni zakup je definirana u iznosu od 328,49 eura, a natjecatelji su dužni uplatiti trostruko veću jamčevinu (985,47 eura) da bi se mogli natjecati za zakup tog prostora, koji se daje u zakup na rok od pet godina

Istra
 

(FOTO) U maslinicima stare Barbarige iznova otkriveni ostaci jedne od najvećih uljara iz doba Rimskog carstva

Ovo je tek manji dio velikog kompleksa. Antički pisci kada govore o velikim postrojenjima i kapacitetima, kažu da već pet do šest tijesaka podrazumijeva velike proizvodne mogućnosti. Jasno vam je onda što znači ovdašnjih 12 komada, kaže prof. dr. Davor Bulić s Odsjeka za arheologiju pulskog sveučilišta. Nakon prvog otkrića, obišao ju je čak i Tito, a za stručnjake iz SAD ona predstavlja pravu znanstvenu poslasticu. Ipak, trebalo je proći 70 godina da se s nje po drugi put skinu humus i drača

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.