Život

Ima i štete na autima

Vatrogasci cijelo popodne u intervencijama: U Puli u manje od dva sata sedam intervencija zbog urušavanja drveća!

Vatrogasci su od 18.50 na terenu bez prestanka, a do sada su, zbog urušenih stabala intervenirali u Viškoj, Kraškoj, Meštrovićevoj ulici te Banjolama, gdje su se stabla srušila na cestu, dok su se u Japodskoj i Koparskoj urušila na autima, što bi moglo uzrokovati i veće materijalne štete


 
1 min
Matea Čelebija

Vatrogasci su od 18.50 na terenu bez prestanka, a do sada su, zbog urušenih stabala intervenirali u Viškoj, Kraškoj, Meštrovićevoj ulici te Banjolama, gdje su se stabla srušila na cestu, dok su se u Japodskoj i Koparskoj urušila na autima, što bi moglo uzrokovati i veće materijalne štete

Sunčano i toplo vrijeme u Istri naglo je prekinuto danas popodne i to intenzivnim prodorom hladne fronte zbog koje su u svega sat vremena temperature zraka znatno opale.

No, veći problem od zahlađenja donio je snažan vjetar koji je u Hrvatskoj napravio popriličnu štetu, a nije zaobišao ni Pulu ni ostatak Istre.

Vatrogasci imaju pune ruke posla

Naime, zbog urušavanja stabala diljem grada, pulski su vatrogasci u manje od dva sata intervenirali čak sedam puta, a čini se da ih posla još čeka.

Vatrogasci su od 18.50 na terenu bez prestanka, a do sada su zbog urušenih stabala intervenirali u Viškoj, Kraškoj, Meštrovićevoj ulici, na Giardinima te u Banjolama, gdje su se stabla srušila na cestu, dok su se u Japodskoj i Koparskoj urušila na aute, što bi moglo uzrokovati i veće materijalne štete.

Također, oko 20.20 sati izbio je i požar niskog raslinja u Muntiću, tako da se dio vatrogasne ekipe morao uputiti i tamo.

Prema prognozama, današnje zahlađenje bit će kratkotrajno, tako da bi Istrijane već sutra ujutro trebalo dočekati sunce.


FOTO: Privatni album

Nastavite čitati

Pula
 

Predavanje za umirovljenike "Zaštita od internetskih prijevara" i kampanja "Web heroj"

U ponedjeljak, 26. veljače policijski službenici održat će predavanje na temu Zaštita od internetskih prijevara i predstaviti projekt MUP-a Jačanje kapaciteta policije za suzbijanje kibernetičkog kriminaliteta, u sklopu kojeg se provodi i preventivna kampanja Web heroj pod sloganom „Ulovi lika s weba koji tvoje eure vreba", a čiji je cilj osvijestiti i educirati građane o opasnostima te važnosti i mjerama prevencije i zaštite u virtualnom svijetu kako ne bi postali žrtve tih kaznenih djela

Pula
 

PREMANTURSKA CESTA Vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice

Žena je parkirala vozilo slovenske registracijske oznake na nizbrdici, a nakon što je izašla iz vozila, automobil se pokrenuo i krenuo prema nazad. Ne bi li ga zaustavila, žena je pokušala ući u vozilo, ali je izgubila ravnotežu i pala, nakon čega je automobil prešao preko nje

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.