Život

grand prix stiže u hrvatsku

Zoe Šestan, 12-godišnja pjevačica iz Pule osvojila Sanremo!

Svjetsko finale za pjevače soliste od 6. do 15. godine održalo se u čuvenom Ariston Theatre of Sanremo 17. travnja, uz pratnju velikog Sanremo Junior Orchestra od 32 člana, a sinoć je bilo svečano proglašenje pobjednika


 
1 min
Borka Petrović

Svjetsko finale za pjevače soliste od 6. do 15. godine održalo se u čuvenom Ariston Theatre of Sanremo 17. travnja, uz pratnju velikog Sanremo Junior Orchestra od 32 člana, a sinoć je bilo svečano proglašenje pobjednika

Grand Prix Sanremo Junior 2024 stiže u Hrvatsku, u Pulu!

Osvojila ga je Zoe Šestan, 12. godišnja pjevačica, sa više od 60 solo nastupa, koja je tijekom 2022./'23. godine osvojila najviše nagrade na mnogim međunarodnim on line festivalima, a o njezinim smo uspjesima i mi pisali.

Sada je svojim pjevačkim talentom i vokalnim sposobnostima oborila i žiri ovog svjetskog finala za mlade pjevače. 

Svjetsko finale za pjevače soliste od 6. do 15. godine održalo se u čuvenom Ariston Theatre of Sanremo 17. travnja, uz pratnju velikog Sanremo Junior Orchestra od 32 člana, a sinoć je bilo svečano proglašenje pobjednika.

Festival, kao mjesto profesionalnog prestiža, omogućuje sudionicima nacionalnu i međunarodnu medijsku promociju, a prijenos pjevačkog festivala pratio se uživo diljem svijeta.

Zoe je na pozornici izvela pjesmu britanske glumice i pjevačice Cynthie Erivo 'Stand Up', koja je i autorica pjesme iz filma Harriet iz 2019. godine. Kako je jedna glazbena kritičarka napisala ova pjesma bilježi teme nade, prevladavanja prepreka i dobrote prema drugima. Motivirajuća pjesma ističe i ustrajnost pojedinca, iako je možda sam na putu.


FOTO: Privatna arhiva

Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska magistra farmacije Martina Meštrović napustila je ljekarnu i okrenula se izradi unikatnih botaničkih terarija: "Umjesto jednog stalnog posla, sada radim šest, ali u svakom uživam"

"Mama je 36 godina bila cvjećarka na Brijunima, radila je aranžmane još za Tita. Naša je kuća uvijek bila ispunjena biljem, cvijećem i ta je ljubav prema prirodi uvijek bila u meni, sada je napokon izašla na površinu. Želja mi je ljudima omogućiti da u svoj životni prostor unesu energiju biljaka putem prirode koju uspijevam ugurati u bocu", veli nam Martina Meštrović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.