Baštardini i Pravi

DONIRAJTE KOLIKO MOŽETE, ARTIKLI NEMAJU CIJENE

DOĐITE NA BUVLJAK I POMOGNITE PSIMA U SKLONIŠTU UDRUGE SNOOPY Kupnjom sitnica za svog ljubimca, pomažete popravku oporavilišta za bolesne životinje

"Cilj nam je prikupiti dvije i pol do tri tisuće eura kako bi obnovili prostor unutarnje karantene u kojemu se nalaze životinje nakon oporavka od operacija", poručila je Lara Radešić iz Udruge za zaštitu životinja Snoopy


 
2 min
Dean Mladenović
Volonter u udruzi Phillip Niechotz iz Hamburga i Lara Radešić iz Snoopyja

"Cilj nam je prikupiti dvije i pol do tri tisuće eura kako bi obnovili prostor unutarnje karantene u kojemu se nalaze životinje nakon oporavka od operacija", poručila je Lara Radešić iz Udruge za zaštitu životinja Snoopy

Mnogima teško pada dolazak u skloništa za životinje, neke obuzme tuga, neki se plaše mnoštva životinja, no Lara Radešić iz Udruge za zaštitu životinja Snoopy smatra da nema potrebe za time. Naime, životinje koje borave kod njih u skloništu ispravno su zbrinute i o njima se vodi briga.

Svaki posjetitelj skloništa je dobrodošao kako bi se i sam uvjerio u gostoprimstvo volontera, te samih životinja koje srdačno pozdravljaju pridošle.

Nadolazećeg vikenda 3. i 4. lipnja u skloništu za životinje Snoopy na Kaštijunu od 9 do 13 sati održat će se buvljak na kojemu će se naći puno korisnih stvari za ljubimce.

Bit će izloženo mnoštvo opreme i predmeta za pse, a nešto manje za mačke. Bit će tu i poneki zalutali predmeti za ljude, koje sklonište ne može iskoristiti za svoje potrebe, a dobili su ih putem donacija. Najveći dio izloženih predmeta bit će posve nov, a posjetitelji mogu pronaći za svakog ljubimca ponešto.

Više o samom buvljaku i ciljevima koji su ih ponukali na organizaciju ispričala nam je Lara Radešić.

- Sam prostor buvljaka je ovdje u skloništu za životinje u ovom dugačkom hodniku odmah na ulazu, gdje imamo hlad. Ponukani prošlogodišnjim iskustvom shvatili smo da je bolje događaj organizirati unutra zbog nas i posjetitelja buvljaka jer su vanjske temperature previsoke, poručila je Lara Radešić iz udruge Snoopy te dodala podatke o iznosu koji je potrebno skupiti kako bi popravili karantenu za pse.

"Svi izloženi predmeti bit će bez cijene i svatko može ponuditi koliko može ili želi. Cilj nam je prikupiti dvije i pol do tri tisuće eura kako bi obnovili prostor unutarnje karantene u kojemu se nalaze životinje nakon oporavka od operacija, bilo da se radi o kastracijama ili nekim drugim zahvatima. Prostor karantene je dosta devastiran jer u njemu borave psi raznih karaktera, pa tako neki od njih pokušavaju izaći i pritom trgaju i uništavaju zaštitne ograde. Do sada smo to nekako krpali, ali došlo je do situacije kada to nije dovoljno već je potrebna zamjena", veli nam Lara o nakani da se poprave uvjeti životinja koje su na oporavku.

Unutarnja karantena skloništa za životinje

Iz Udruge pozivaju sve voljne pomoći da se odazovu ovoj humanoj akciji koja će značajno unaprijediti život i oporavak životinja koje borave u karanteni.

Iz Snoopyja također pozivaju i napominju da su dobrodošli svi koji žele pomoći na jedan jako važan način, a to je da nazovu broj telefona 092 314 1053 i dogovore svoj termin u kojem mogu prošetati neke od pasa u skloništu.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.