Baštardini i Pravi

DONIRAJTE KOLIKO MOŽETE, ARTIKLI NEMAJU CIJENE

DOĐITE NA BUVLJAK I POMOGNITE PSIMA U SKLONIŠTU UDRUGE SNOOPY Kupnjom sitnica za svog ljubimca, pomažete popravku oporavilišta za bolesne životinje

"Cilj nam je prikupiti dvije i pol do tri tisuće eura kako bi obnovili prostor unutarnje karantene u kojemu se nalaze životinje nakon oporavka od operacija", poručila je Lara Radešić iz Udruge za zaštitu životinja Snoopy


 
1 min
Dean Mladenović
Volonter u udruzi Phillip Niechotz iz Hamburga i Lara Radešić iz Snoopyja

"Cilj nam je prikupiti dvije i pol do tri tisuće eura kako bi obnovili prostor unutarnje karantene u kojemu se nalaze životinje nakon oporavka od operacija", poručila je Lara Radešić iz Udruge za zaštitu životinja Snoopy

Mnogima teško pada dolazak u skloništa za životinje, neke obuzme tuga, neki se plaše mnoštva životinja, no Lara Radešić iz Udruge za zaštitu životinja Snoopy smatra da nema potrebe za time. Naime, životinje koje borave kod njih u skloništu ispravno su zbrinute i o njima se vodi briga.

Svaki posjetitelj skloništa je dobrodošao kako bi se i sam uvjerio u gostoprimstvo volontera, te samih životinja koje srdačno pozdravljaju pridošle.

Nadolazećeg vikenda 3. i 4. lipnja u skloništu za životinje Snoopy na Kaštijunu od 9 do 13 sati održat će se buvljak na kojemu će se naći puno korisnih stvari za ljubimce.

Bit će izloženo mnoštvo opreme i predmeta za pse, a nešto manje za mačke. Bit će tu i poneki zalutali predmeti za ljude, koje sklonište ne može iskoristiti za svoje potrebe, a dobili su ih putem donacija. Najveći dio izloženih predmeta bit će posve nov, a posjetitelji mogu pronaći za svakog ljubimca ponešto.

Više o samom buvljaku i ciljevima koji su ih ponukali na organizaciju ispričala nam je Lara Radešić.

- Sam prostor buvljaka je ovdje u skloništu za životinje u ovom dugačkom hodniku odmah na ulazu, gdje imamo hlad. Ponukani prošlogodišnjim iskustvom shvatili smo da je bolje događaj organizirati unutra zbog nas i posjetitelja buvljaka jer su vanjske temperature previsoke, poručila je Lara Radešić iz udruge Snoopy te dodala podatke o iznosu koji je potrebno skupiti kako bi popravili karantenu za pse.

"Svi izloženi predmeti bit će bez cijene i svatko može ponuditi koliko može ili želi. Cilj nam je prikupiti dvije i pol do tri tisuće eura kako bi obnovili prostor unutarnje karantene u kojemu se nalaze životinje nakon oporavka od operacija, bilo da se radi o kastracijama ili nekim drugim zahvatima. Prostor karantene je dosta devastiran jer u njemu borave psi raznih karaktera, pa tako neki od njih pokušavaju izaći i pritom trgaju i uništavaju zaštitne ograde. Do sada smo to nekako krpali, ali došlo je do situacije kada to nije dovoljno već je potrebna zamjena", veli nam Lara o nakani da se poprave uvjeti životinja koje su na oporavku.

Unutarnja karantena skloništa za životinje

Iz Udruge pozivaju sve voljne pomoći da se odazovu ovoj humanoj akciji koja će značajno unaprijediti život i oporavak životinja koje borave u karanteni.

Iz Snoopyja također pozivaju i napominju da su dobrodošli svi koji žele pomoći na jedan jako važan način, a to je da nazovu broj telefona 092 314 1053 i dogovore svoj termin u kojem mogu prošetati neke od pasa u skloništu.


Nastavite čitati

Pula
 

ENCO CRNOBORI: Lista se za sada ne slaže, HSU još nije odlučio s kojom bi političkom opcijom mogao surađivati

"U Hrvatskoj je umirovljenika 1,25 milijuna, a smo u Puli s okolicom između 15 i 17 tisuća. Veliki je to i birački potencijal, ali i intelektualni kojeg treba iskoristiti", istaknuo je predsjednik Županijske HSU-a * Stranka će na puslkoj tržnici obilježiti Dan starijih osoba, a tijekom programa dijelit će se leci o stranci i stotinjak sadnica lavande, za glazbeni ugođaj pobrinut će se Sergio Valić i Duo Magnolija, dok će članovi Gradske organizacije Crvenog križa Pula mjeriti građanima tlak i šećer u krvi

Pula
 

POČINJE VRUĆA POLITIČKA JESEN U srijedu prva sjednica pulskog Gradskog vijeća nakon ljetne stanke

Na sjednici će doći do formaliziranja onog o čemu smo prvi izvijestili, a to je da će redove Možemo! napustiti Miha Paus, kojeg će zamijeniti kolega Davor Vuković. Paus je imao tu sreću ili nesreću da samo njega od četvoro vijećnika/vijećnica kluba Možemo! zahvati "određena rotacija", a na dnevnom redu je i polugodišnje izvršenje proračuna kao i izvještaj o radu gradonačelnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.