Baštardini i Pravi

pomažemo udomiti, podijelite ih

Dvije bistre seke traže dom. Najradije bi iz skloništa otišle zajedno

'Crvena' seka je nešto sramežljivija dok je svjetlija puno opuštenija, veli nam Nina iz skloništa navodeći da bi ih voljeli zajedno udomiti jer su jako vezane


 
1 min
Borka Petrović

'Crvena' seka je nešto sramežljivija dok je svjetlija puno opuštenija, veli nam Nina iz skloništa navodeći da bi ih voljeli zajedno udomiti jer su jako vezane

Dvije seke još uvijek čekaju u pulskom gradskom Skloništu za životinje na Partizanskom putu.

Kako doznajemo sada imaju oko godinu i pol dana, a došle su u azil sa 6-7 mjeseci.

'Crvena' seka je nešto sramežljivija dok je svjetlija puno opuštenija, veli nam Nina iz skloništa navodeći da bi ih voljeli zajedno udomiti jer su jako vezane.

- Idealan bi im bio dom u kojem imaju veliko ograđeno dvorište i to s malo višom ogradom jer jedna preskače, a druga zna otvariti vrata, veli nam Nina navodeći da su kujice izuzetno bistre i pametne cure i lako će se prilagoditi na novi dom. A onda i smiriti.

Nepovjerljive su na prvu, ali ako zaslužite pokazat će vam svu svoju ljepotu. Ne oklijevate, dođite ih barem upoznati.

Obje su cure sterilizirane i čipirane.

Posjet je najbolje najaviti na kontakt telefone djelatnika skloništa za životinje, a ovdje možete dobiti i dodatne informacije o udomljavanju, ali i volontiranju:

  • Bojan Zidarić 099/ 711 60 66 
  • Nina Božac 099/ 711 60 17

Koje još njuškice čekaju na udomljenje možete pogledati na Facebook stranicama Skloništa.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.