Baštardini i Pravi

spašen nakon mjesec dana gladovanja

Polako, ali sigurno mačak Norman se oporavlja - traži privremene ili trajne udomitelje

Teta veterinarka kaže da puno pije i još više papa i da će ovim tempom ubrzo biti spreman za novi dom. Sve dok najveća maza na svijetu ne pronađe svoj zauvijek dom, u potrazi smo i za privremenim udomiteljima ili kako ih od milja zovemo - tetama i barbama čuvalicama, poručuju iz rovinjske udruge


 
1 min
Borka Petrović
Norman je poznati stanovnik rovinjeske marine, no rado bi volio stalan dom

Teta veterinarka kaže da puno pije i još više papa i da će ovim tempom ubrzo biti spreman za novi dom. Sve dok najveća maza na svijetu ne pronađe svoj zauvijek dom, u potrazi smo i za privremenim udomiteljima ili kako ih od milja zovemo - tetama i barbama čuvalicama, poručuju iz rovinjske udruge

Norman se oporavlja! Polako, ali sigurno, mačak iz ACI marine Rovinj dolazi k sebi nakon što je tjednima gladovao zarobljen na stijenama. Tjelesna temperatura se napokon podignula, a jučer je i skinut s infuzije, javljaju iz Udruge SOS šape Rovinj.

Podsjetimo, nesretni je mačak o kojem smo pisali, još krajem siječnja upao u stijene lukobrana rovinjske ACI marine. Nakon višekratnih bezuspješnih pokušaja spašavanja, volontera ali i vatrogasaca, napokon je prošlu nedjelju uhvaćen u lovilicu. 

- Teta veterinarka kaže da puno pije i još više papa i da će ovim tempom ubrzo biti spreman za novi dom. Sve dok najveća maza na svijetu ne pronađe svoj zauvijek dom, u potrazi smo i za privremenim udomiteljima ili kako ih od milja zovemo - tetama i barbama čuvalicama, poručuju iz ove udruge.

Zahvaljuju se i Gradu Rovinju, koji se ponudio jednim dijelom podmiriti troškove liječenja.

- Oni koji žele privremeno ili trajno udomiti ovog predivnog bijelog mačka mogu se javiti volonterima na Facebook stranicu udruge.


FOTO: Dino Šprem, Udruga SOS šape Rovinj

Nastavite čitati

Istra
 

STEVE JOBS COME SAN FRANCESCO, TUTI DUE I GAVEVA UNA "START UP" E UNA "MISSION": Sai volte va finir che sacro e profano xe la stesa roba

Sia San Francesco, sia Steve Jobs, i se ga conquistado una sua “feta de mercato”, un “target” preciso de gente che iera stufa dela normalità e che la voleva qualcosa de diferente: per farse bei ai oci de Dio i seguaci de San Francesco, per farse bei ai oci dei altri i seguaci de Steve Jobs * Sia l’ordine de San Francesco, sia la dita de Jobs, le xe diventate in pochisimo tempo vere e proprie multinazionali, con centinaia de conventi francescani in tuta l’Europa nel giro de pochi anni, e milioni de persone che improvisamente le se ga ritrovà col telefonin Aifon in scarsela

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.