Baštardini i Pravi

vlasnici mole za pomoć

Traži se mlada retriverica Kira, nestala iz Kanfanara

Vlasnici su se tražili po cijelom Kanfanaru i okolici, ali ju nisu našli pa sada već strahuju da se nije izgubila nego ju je možda netko uzeo. Kira je u trenutku nestanka imala crvenu ogrlicu


 
1 min
Istra24

Vlasnici su se tražili po cijelom Kanfanaru i okolici, ali ju nisu našli pa sada već strahuju da se nije izgubila nego ju je možda netko uzeo. Kira je u trenutku nestanka imala crvenu ogrlicu

Kira je mlada zlatna retriverica koja je još 16. ožujka oko 16 sati nestala iz Kanfanara i od tada joj se gubi svaki trag.

Kira je najčešće u kući, malo bi znala prošetati po kvartu, ali isključivo blizu i po dobro poznatom terenu, do susjeda i nazad.

Vlasnici su se tražili po cijelom Kanfanaru i okolici, ali ju nisu našli pa sada već strahuju da se nije izgubila nego ju je možda netko uzeo.

Kira je u trenutku nestanka imala crvenu ogrlicu.

Ako bilo tko ima ikakvu informaciju mole da im se dojavi na broj 091 2543697.


FOTO: privatna arhiva vlasnika

Nastavite čitati

Istra
 

Dani otvorenih vrata cijepljenja protiv HPV-a - bez naručivanja i najave

U organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, djevojke i mladići u dobi do 25 godina mogu se tijekom listopada bez naručivanja i najave cijepiti protiv humanog papiloma virusa (HPV) u Savjetovalištima za spolno zdravlje Istarske županije, pri školskoj medicini, od 15 do 17 sati

Istra
 

DRASTIČNO POSKUPLJENJE: Kaštijun će od 1. siječnja primjenjivati novi cjenik. Prijevoz, obrada i zbrinjavanja otpada s dosadašnjih 72, raste na 146 eura!

Dodatke ugovora o prijevozu, obradi i zbrinjavanju miješanog komunalnog otpada 27. rujna potpisali su Komunalni servis Rovinj, Pula Herculanea i Usluga Poreč. Tvrtke 6 maj Umag, 1 maj Labin i Med eko servis,  dodatke ugovora će potpisati po dobivanju suglasnosti nadležnog tijela (osnivača). Potpisivanju dodatka ugovora nisu se odazvale tvrtke Contrada d.o.o. Vodnjan, Park d.o.o. Buzet i Usluga d.o.o. Pazin, rekao je direktor Kaštijuna Dražen Stilinović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.