Baštardini i Pravi

vlasnici mole za pomoć

Traži se mlada retriverica Kira, nestala iz Kanfanara

Vlasnici su se tražili po cijelom Kanfanaru i okolici, ali ju nisu našli pa sada već strahuju da se nije izgubila nego ju je možda netko uzeo. Kira je u trenutku nestanka imala crvenu ogrlicu


 
1 min
Istra24

Vlasnici su se tražili po cijelom Kanfanaru i okolici, ali ju nisu našli pa sada već strahuju da se nije izgubila nego ju je možda netko uzeo. Kira je u trenutku nestanka imala crvenu ogrlicu

Kira je mlada zlatna retriverica koja je još 16. ožujka oko 16 sati nestala iz Kanfanara i od tada joj se gubi svaki trag.

Kira je najčešće u kući, malo bi znala prošetati po kvartu, ali isključivo blizu i po dobro poznatom terenu, do susjeda i nazad.

Vlasnici su se tražili po cijelom Kanfanaru i okolici, ali ju nisu našli pa sada već strahuju da se nije izgubila nego ju je možda netko uzeo.

Kira je u trenutku nestanka imala crvenu ogrlicu.

Ako bilo tko ima ikakvu informaciju mole da im se dojavi na broj 091 2543697.


FOTO: privatna arhiva vlasnika

Nastavite čitati

Istra
 

Grad Rovinj-Rovigno uveo aplikaciju za ocjenjivanje zadovoljstva građana

Građani koji žele ocijeniti dobivenu uslugu, morati će skenirati QR kod kojim će otvoriti razgovor putem WhatsApp-a. Za započeti ocjenjivanje, potrebno je poslati bilo koju poruku (primjerice „pozdrav“ ili samo jedno slovo) kojom se otvara cijeli set pitanja te se nude opcije odgovora * Cilj aplikacije jest osvještavanje djelatnika da u osnovi svi oni pružaju uslugu građanima te da se od njih iznad svega očekuje ljubaznost i profesionalnost

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.