Biznis

PRIJAVE DO ČETVRTKA

POREČ: besplatna radionica za obrtnike o korištenju Instagrama

Instagram je jak alat promocije, a radionicu organizira Udruženje obrtnika Poreč


 
2 min
Istra24
Ilustracija: Pixabay

Instagram je jak alat promocije, a radionicu organizira Udruženje obrtnika Poreč

Udruženje obrtnika Poreč organizira besplatnu radionicu o korištenju Instagrama u promociji obrta. Udruženje se odlučilo organizirati ovu radionicu smatrajući kako je ovo aktualna tema koja može biti od koristi obrtnicima za pronalaženje novih poslovnih partnera i kupaca.

Instagram je broj 1 platforma u svijetu za prodaju, oglašavanje, promociju proizvoda/usluga. Svaku godinu Instagram se razvija te dobiva sve više korisnika, a mijenjaju se trendovi, alati, pristupi, vizuali u oglašavanju. 

Na programu je dvodnevno predavanje

1. DAN, PETAK 8.12. U 18,00 SATI do 19,30 h, Obrtnički dom, kongresna dvorana 1. kat. Teme koje će se obraditi su: 

– upoznavanje s Instagramom

– otvaranje poslovnog računa

– pakiranje Instagram stranice (elemente od zaglavne slike do vizuala)

– zašto vizual igra važnu ulogu na Instagramu

– vrste sadržaja i vrste promocije.

2. DAN, SUBOTA 9.12. U 18,00 SATI do 19,30h, Obrtnički dom, kongresna dvorana 1. kat. Teme koje će se obraditi su:

– Kako atraktivno slikati proizvod/uslugu

– planove, izrada moodboarda

– primjer obrade fotografije, mobilne aplikacije i trendovi u 2024. 

Predavanje je za obrtnike i zaposlenike kod obrtnika – besplatno, a prijava je OBAVEZNA putem maila: tajnik@uoporec.hr ili telefonski od 7 do 15 sati na 052/492-085. U PRIJAVI – mailu je potrebno navesti naziv i kontakt mobitel vlasnika obrta. Predavanju mogu pristupiti vlasnici obrta i 1 zaposlenik po obrtu.  Mjesta su ograničena na 30 polaznika. Rok prijave do četvrtka 7.prosinca.

Poduzetnici za pristup predavanju plaćaju kotizaciju od 45,00 eura po osobi na račun UDRUŽENJA OBRTNIKA POREČ IBAN: HR5523800061110010526 s pozivom na broj: datum uplate. U opisu upišite PREDAVANJE INSTAGRAM 8. I 9.12.
O predavačici: Predavačica je Vera Babić, osnivačica projekta InstaBiz_hr sa skoro 9.000 pratitelja sa višegodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu i specijalizacijom u INSTAGRAM promociju


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.