Biznis

POVRATAK MEĐUNARODNG SAJMA

PromoHotel ove godine fokus stavlja na ljudske resurse

Ovogodišnje, 37. izdanje međunarodnog sajma PromoHotel, održat će se od 2. do 5. ožujka 2022. godine u Poreču u dvorani Žatika, a ugostit će i konferenciju s fokusom na ljudske resurse koji su ključ uspješnog poslovanja u turizmu


 
2 min
Istra24
Foto: Grad Poreč

Ovogodišnje, 37. izdanje međunarodnog sajma PromoHotel, održat će se od 2. do 5. ožujka 2022. godine u Poreču u dvorani Žatika, a ugostit će i konferenciju s fokusom na ljudske resurse koji su ključ uspješnog poslovanja u turizmu

Najavnoj konferenciji za medije održanoj u Maloj gradskoj vijećnici u Poreču nazočili su predstavnici organizatora; direktorica sajma Ivana Štiković, direktor tvrtke Studio 053 Franko Štiković, gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić i direktor Turističke zajednice Grada Poreča Nenad Velenik.

Ovaj već tradicionalni sajam prehrane, pića i opreme za turizam, pred turističku sezonu okuplja profesionalce iz turističkog i ugostiteljskog sektora, a ove godine naglasak stavlja na edukativni program u središtu kojeg je 2. PromoForum konferencija koja će naglasiti važnost edukacija i razvoja ljudskih potencijala u ugostiteljskom i turističkom sektoru.  

- Predstavljen će biti projekt Turističke zajednice središnje Istre "Live and Work in Central Istria", kao i mnoge druge teme. Kroz edukativni dio, ali i bogat izlagački asortiman PromoHotela, posjetitelji će moći iz prve ruke upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge, razmijeniti svoje ideje s ostalim profesionalcima iz struke te unaprijediti svoje poslovanje, najavila je Ivana Štiković, direktorica sajma PromoHotel.

Ove će se godine na sajmu okupiti više od 150 izlagača i suizlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Njemačke koji na prostoru od 4 500 m2 unutrašnjeg izložbenog prostora predstavljaju široku lepezu proizvoda za HORECA sektor s više od 500 poznatih svjetskih brendova. Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, vlasnicima vila, kuća za odmor te privatnim iznajmljivačima, vlasnicima kafića i restorana, ali i svim ostalima koji se pripremaju za nadolazeću turističku sezonu, a predstavljeni proizvodi zanimljivi su i vrlo korisni i za širu potrošnju.

Sajam se organizira pod pokroviteljstvom Istarske županije, Turističke zajednice Istarske županije, HGK - Županijske komore Pula, Obrtničke komore Istarske županije, Udruženja obrtnika Poreč te uz pokroviteljstvo i financijsku podršku Grada Poreča i Turističke zajednice Grada Poreča.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.