Biznis

Izbor portala Miss 7

Valamar osvojio ‘Woman's Choice Award’, proglašen omiljenom turističkom kompanijom u Hrvatskoj

Kao najvažniji segmenti zadovoljstva brendom, čitateljice miss7 kroz godine ističu cijenu, kvalitetu i vrijednost za novac


 
2 min
Istra24
foto: Valamar

Kao najvažniji segmenti zadovoljstva brendom, čitateljice miss7 kroz godine ističu cijenu, kvalitetu i vrijednost za novac

Valamar je proglašen omiljenom turističkom kompanijom u Hrvatskoj među ženskom publikom osvojivši prestižno priznanje ‘Woman's Choice Award’. Jedan od vodećih portala za žene, miss7, već sedam godina zaredom provodi istraživanje pod nazivom ‘Woman's Choice Award’, a ove su godine dodijelili Valamaru priznanje omiljenog brenda u kategoriji hotelskih lanaca. 

Više od 7.000 čitateljica ovog portala, koji je dio Styrije - najjačeg multimedijalnog brenda u Hrvatskoj, glasalo je za svoje najdraže proizvode i brendove u više kategorija, od hrane i pića, kozmetike i odjeće, do bankarskih usluga i hotelskih lanaca. Upravo je prema njihovim glasovima Valamar zauzeo pobjedničku poziciju u kategoriji Hotelskog lanca. Kao najvažniji segmenti zadovoljstva brendom, čitateljice miss7 kroz godine ističu cijenu, kvalitetu i vrijednost za novac.

Valamar Amicor Green Resort - foto: Valamar

“Ovo je priznanje posebno značajno jer dolazi izravno od naših gostiju koji su prepoznali naš trud i posvećenost kvaliteti i jedinstvenom iskustvu. Kontinuirano radimo na podizanju kvalitete naših hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta kao i na unapređenju naših usluga, a činjenica da smo proglašeni omiljenim hotelskim lancem među ženama nam daje dodatnu motivaciju. Posebno bih se zahvalio i našim zaposlenicima, bez kojih ovakva priznanja ne bi bila moguća”, poručio je Ivica Vrkić, direktor sektora marketinga u Valamaru.

Kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, Valamar upravlja s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta s dnevnim kapacitetom od 58 tisuća gostiju u top turističkim destinacijama, u Poreču, Rapcu, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj, Dubrovniku i Obertauernu u Austriji. Od jednostavnog i pristupačnog odmora do premium i sofisticiranih doživljaja, za obitelji, parove ili pak one koji žele opuštajući odmor u prirodi, u Valamaru svatko može pronaći idealan smještaj za sebe. Posebna pažnja stavlja se na izvrsnu ponudu hrane i pića koja je 78% od domaćih proizvođača, sportski i zabavni sadržaj, obiteljski sadržaj s igraonicama za mlađu i stariju djecu, šetnice kao i ostali rekreacijski sadržaj dostupan Valamar hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima.


Nastavite čitati

HND: Tražimo oštru reakciju države na pokušaj ubojstva novinarke Melite Vrsaljko

Na vrata kuće kolegice Vrsaljko u Nadinu kod Benkovca banula je Iva Perić, kći Ivana Vrsaljka, čovjeka koji je našu kolegicu fizički napao dan ranije, te ju počela vući za kosu i gušiti ne bi li ju natjerala da obriše snimke na kojima se vidi kako njezin otac fizički nasrće na novinarku jer je sa snimateljem prolazila pokraj njegova terena na kojem se počeo gomilati otpad * HND smatra kako ovaj slučaj drastično upozorava na uvjete u kojima rade novinari i novinarke te svi medijski radnici, koji su svakodnevno izloženi brojnim verbalnim, pa i fizičkim napadima, posebno u malim sredinama gdje do izražaja dolazi sprega institucija i lokalnih moćnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.