Crna kronika

oprezno na zebrama

Danas u Labinu prometna akcija u cilju zaštite pješaka

Ove godine na području policijske uprave dva pješaka su smrtno stradala, jedan je zadobio teške tjelesne ozljede, a osam pješaka lakše tjelesne ozljede


 
1 min
Borka Petrović

Ove godine na području policijske uprave dva pješaka su smrtno stradala, jedan je zadobio teške tjelesne ozljede, a osam pješaka lakše tjelesne ozljede

Danas, 9. veljače, od 8 do 13 sata sati, na području Labina provest će se prometna akcija ''Kontrola poštivanja prometnih propisa od strane vozača u odnosu na pješake i kontrola poštivanja prometnih propisa od strane pješaka''.

Naime, na području Policijske uprave istarske u 2021. godine stradalo je ukupno 68 pješaka, od kojih su tri smrtno stradala, 12 ih je zadobilo teške tjelesne ozljede, a 53 pješaka lakše tjelesne ozljede.

Ove godine na području policijske uprave dva pješaka su smrtno stradala, jedan je zadobio teške tjelesne ozljede, a osam pješaka lakše tjelesne ozljede.

Kako bi se povećala sigurnost pješaka, kao jedne od najugroženijih skupina sudionika u cestovnom prometu, a obzirom na prometne nesreće koje su se zaredale posljednjih dana, a u kojima su stradali pješaci, Policijska uprava istarska apelira na sve sudionike u cestovnom prometu da poštuju prometne propise i sigurnosna pravila.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.