Kardinal Bozanić: Bog je htio postati dijete kako bi ljudima bio što bliži
Kardinal je predvodio na Badnjak misu bdjenja svetkovine Rođenja Gospodnjega u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca na Kaptolu
Požar manje količine neopasnog glomaznog otpada izbio je 27. lipnja oko dva sata na platou Servisno-operativnog centra u Tišinskoj ulici pored odlagališta otpada Jakuševec. Požar su nešto iza tri sata ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo ni značajnijih oštećenja
Požar manje količine neopasnog glomaznog otpada izbio je 27. lipnja oko dva sata na platou Servisno-operativnog centra u Tišinskoj ulici pored odlagališta otpada Jakuševec. Požar su nešto iza tri sata ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo ni značajnijih oštećenja
Požar manje količine neopasnog glomaznog otpada, koji se dogodio 27. lipnja na platou pored odlagališta otpada Jakuševec, najvjerojatnije je izbio uslijed samozapaljenja odloženog otpada, izvijestila je danas zagrebačka policija.
"Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je požar najvjerojatnije izbio uslijed samozapaljenja odloženog otpada", kažu u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
Požar manje količine neopasnog glomaznog otpada izbio je 27. lipnja oko dva sata na platou Servisno-operativnog centra u Tišinskoj ulici pored odlagališta otpada Jakuševec. Požar su nešto iza tri sata ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo ni značajnijih oštećenja.
Nakon požara Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ nije zabilježio odstupanja u kakvoći zraka.
Kardinal je predvodio na Badnjak misu bdjenja svetkovine Rođenja Gospodnjega u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca na Kaptolu
Zbog olujnog vjetra na snazi su ograničenja za pojedine skupine vozila u priobalju * Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je trajekta linija Brestova-Porozina kojom se istočna obala Istre povezuje s otokom Cresom
Panettone je nastao je u Milanu u XV. stoljeću i vrlo brzo postao simbol slavlja i raskoši * Industrijska proizvodnja započinje tek 1919. godine sa slastičarima čija su prezimena postala vrhunski brendovi ovog posebnog kolača
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.