Crna kronika

uz alkohol, pojas i korištenje mobitela

Sutra policija u cijeloj Istri nadzire brzinu

Najviše osoba stradalo je u prometnim nesrećama zbog brzine U Istri je prošle godine u nesrećama, zbog nepropisne ili neprilagođene brzine, poginulo sedam osoba, 51 je zadobila teške i 169 lakše ozlijede 


 
1 min
Zoran Angeleski

Najviše osoba stradalo je u prometnim nesrećama zbog brzine U Istri je prošle godine u nesrećama, zbog nepropisne ili neprilagođene brzine, poginulo sedam osoba, 51 je zadobila teške i 169 lakše ozlijede 

Sutra će na području čitave Istre policija pojačano nadzirati brzinu kretanja vozila.

Najviše osoba stradalo je u prometnim nesrećama koje su se dogodile zbog nepropisne ili neprilagođene brzine.

U Istri je prošle godine u prometnim nesrećama, zbog nepropisne ili neprilagođene brzine, poginulo sedam osoba, 51 je zadobila teške i 169 lakše tjelesne ozlijede. 

Policija će stoga sutra provesti prometnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja, ali će, osim brzine, nadzirati i vožnju pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisnu uporaba mobitela za vrijeme vožnje.

Policijska uprava istarska poziva vozače da radi osobne sigurnosti i sigurnosti svih sudionika u prometu poštuju prometne propise.


Foto: PU Istarska

Nastavite čitati

Istra
 

JESU LI CRNI BALONI DOVOLJNI? Je li dovoljno jednom godišnje čuti crne statistike o broju premlaćenih i ubijenih žena i iz prvog reda pratiti naslikavanje političara?

Sutra čitajte o planovima za nogometno igralište Valkane oko čega su se ne tako davno lomila politička koplja i rušili stranački savezi. Iako gradnja debelo kasni, i dalje nema informacija kako će u konačnici izgledati zgotovljeno igralište i što to podrazumijeva termin -  "obuhvat radova" - ali i kada će, tko će, koliko će, i hoće li se rušiti stabla?

Istra
 

U Labin stigle prve kante za biootpad

Nešto manje od 100 kućanstava ulica Marcilnica, Viktora Cara Emina i Istarskih narodnjaka tako će moći odvajati kuhinjski otpad, vrtni/zeleni otpad, ostatke termički obrađene hrane i manje količine ostalog biootpada

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.