IT & Tech

županijsko natjecanje iz informatike

Najbolji učenici Gimnazije Pula, odličan nastup informatičara iz Rovinja i Pazina

Gimnazija Pula i ove je godine bila domaćin županijskog natjecanja iz informatike. Programiralo se, provjeravalo digitalne kompetencije, družilo... U kategoriji Algoritmi natjecalo se 15 učenika, a u kategoriji Osnove informatike i digitalne kompetencije sudjelovala su 22 učenika


 
2 min
Borka Petrović

Gimnazija Pula i ove je godine bila domaćin županijskog natjecanja iz informatike. Programiralo se, provjeravalo digitalne kompetencije, družilo... U kategoriji Algoritmi natjecalo se 15 učenika, a u kategoriji Osnove informatike i digitalne kompetencije sudjelovala su 22 učenika

Gimnazija Pula i ove je godine bila domaćin županijskog natjecanja iz informatike. Programiralo se, provjeravalo digitalne kompetencije, družilo...  Nakon kratkog pozdrava ravnatelja Nikole Vujačića glazbenici Maja Šebelić  i Gabriel Radović otpjevali su Come and Get your love.

U kategoriji Algoritmi natjecalo se 15 učenika, a u kategoriji Osnove informatike i digitalne kompetencije sudjelovala su 22 učenika.

Rezultati su sljedeći: u kategoriji Algoritmi

1. razredi

 1. Mihael Bertetić iz Gimnazije i strukovne škola Jurja Dobrile Pazin (mentorica Silvana Blečić Stambulić)
 2. Adrian Domba iz Talijanske srednje škole Rovinj (mentor Maurizio Matić)

2. razredi

 1. Enzo Kutić iz Tehničke škole Pula (mentor Marino Jurinović)
 2. Luka Skorupski iz Gospodarske škole Buje (mentor Manuel Žužić)
 3. Andrej Burazerović iz Srednje škole Zvane Črnja iz Rovinja (mentor Dražen Domitrović)

3.  razredi

 1. Mate Marjanović iz Gimnazije Pula (mentor Damir Blašković)
 2. Damjan Kosanović iz Gimnazije Pula (mentor Eva Grujić)

4.  razredi

 1. Martina Licul iz Gimnazije Pula (mentor Damir Blašković)
 2. Patrik Blašković iz Gimnazije Pula (mentor Damir Blašković) 
 3. Juraj Crljenko iz Srednje škola Zvane Črnje Rovinj (mentor Damir Domitrović)

U kategoriji Osnove informatike i Digitalne kompetencije – strukovne škole najbolji je bio Sandi Novakov iz Gospodarske škole Buje (mentor Darko Legin).

Drugo mjesto osvojio je David Trstenjak (mentor Dražen Domitrović iz Srednje škole Zvane Črnje Rovinj), a treće Andrej Burazerović iz Srednje škole Zvane Črnje iz Rovinja (mentor Dražen Domitrović). Goja Bošković Gobo (mentor Eler Diminić) iz srednje škole Mate Blažine Labin) osvojila je prvo mjesto u općoj gimnaziji.

Martina Licul (Gimnazija Pula, mentor Eva Grujić) prva je i u kategoriji Osnove informatike i digitalne kompetencije.

Na drugo se mjesto plasirao Goran Mihajlović iz pulske Gimnazije (mentor Eva Grujić) dok je Maria Burić iz iste škole (mentor Eva Grujić) osvojila treće mjesto.


FOTO: Gimnazija Pula

Nastavite čitati

Istra
 

TEMPLARI U ISTRI: Realizirana 3D rekonstrukcija njihovog sjedišta na Božjem polju kod Vižinade

Glavno sjedište templara u Istri nalazilo u blizini crkve sv. Marije u Vižinadi * Templari su na Božjem polju djelovali od 12. do 14. stoljeća, a 1536. samostan i crkvu naslijedili su franjevci trećo-redci, glagoljaši, koji su ondje ostali sve do 1806 * Za vrijeme boravka templara na Božjem polju, bio je organiziran prijem hodočasnika za Svetu Zemlju * Autor 3D rekonstrukcije je 3D modelator je Stipan Ujdur iz Opuzena

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

 • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.