IT & Tech

22.i 23. RUJNA BIT ĆE IT DANI

RUŽIČASTA BUDUĆNOST RUDARSKOG GRADA Što donosi najnovije izdanje Digital Labin konferencije

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere, labinske tvrtke Lloyds digital dva će dana biti posvećena učenju, razmjeni iskustava, usvajanju najnovijih trendova, stvaranju novih poznanstava i poslovnih veza, uživanju, zabavi te gastronomskim poslasticama


 
2 min
Borka Petrović

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere, labinske tvrtke Lloyds digital dva će dana biti posvećena učenju, razmjeni iskustava, usvajanju najnovijih trendova, stvaranju novih poznanstava i poslovnih veza, uživanju, zabavi te gastronomskim poslasticama

Digital Labin konferencija 22. i 23. rujna u mali rudarski grad na istočnu obalu Istre dovodi svjetska imena.

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere, labinske tvrtke Lloyds digital dva će dana biti posvećena učenju, razmjeni iskustava, usvajanju najnovijih trendova, stvaranju novih poznanstava i poslovnih veza, uživanju, zabavi te gastronomskim poslasticama.

Ovogodišnja konferencija donosi značajna proširenja, koja ju čine još zanimljivijom. Umjesto tradicionalnog programa, konferencija će se održati na čak tri različite pozornice: Design, Dev&Data, te najnovija dodatna inovacija, PM&Bizz Dev Track.

Razmišljanje izvan ustaljenih okvira

- Ove raznolike pozornice omogućit će globalnim stručnjacima da potaknu sve sudionike na kreativno razmišljanje, izazovu ih da razmišljaju izvan ustaljenih okvira i inspiriraju ih da stvaraju inovativna rješenja s
optimističnim pogledom na budućnost, navode organizatori.

S otvaranjem tri tracka, Digital Labin postaje idealno mjesto za sve koji se bave razvojem digitalnih proizvoda. Svaki član tima, bez obzira na svoju ulogu, pronaći će nešto što će ga inspirirati i obogatiti njegovo iskustvo na konferenciji.

Digital Labin na konferenciju dovodi neke od najvećih stručnjaka IT industrije, pa će tako na tri tracka zasjat će neke od najsvjetlijih zvijezda IT scene, obećavajući posjetiteljima nezaboravno iskustvo. Na Design tracku, kreativna vizionarka Sofia Papadopoulou, motion designer Anton Radačić iz renomiranog i svakom ljubitelju nogometa poznatog – Sofascorea, koji će približiti svoj način rada svim posjetiteljima te im pokazati kako učiniti da se mašta pretvori u stvarnost.

Na DevData i PM&Bizz tracku tu su vodeći hrvatski stručnjaci poput Ivana Burazina, koji se može pohvaliti svojom novom titulom suosnivača tvrtke Daytona te Luka Filipan iz Porsche Digitala, nositelja prestižnih nagrada u projekt menadžmentu, koji ćei pružiti posjetiteljima jedinstven uvid u najsuvremenije tehnološke trendove.

Cijelu listu speakera i program konferencije možete pogledati na linku.

Također, ove godine posjetitelje očekuje još jedna novost - poprvi put održat će se čak tri premium Masterclassa, koje će voditi neki od najsjajnijih umova u industriji. Prepustite se genijalnim tandemima poput Jérémyja Miniéa i Devena Carona iz kanadske tvrtke Locomotive ili vizionarki Ilayde Küçükosmanoğlu iz nizozemske tvrtke DEPT. A to nije sve - hrvatski eksperti, poput Josipa Osrečkog i Nikole Marijanovića iz tvrtke Devōt, pružiti će nevjerojatno iskustvo i znanje, kao i najmlađi voditelj ovogodišnjeg Masterclassa - Uroš Mikić iz tvrtke Flow Ninja.
Ovogodišnju konferenciju vodit će poznati voditelji Iva Šulentić, Ivan Šarić te Maja Ciglenečki.

Raspored konferencije i karta lokacije događanja dostupni su na službenoj web stranici Digitala Labina, omogućavajući svakom posjetitelju unaprijed planiranje i bolju navigaciju tijekom događaja.

Nakon dnevnih aktivnosti, posjetitelje očekuje uživanje u najboljim istarskim specijalitetima, vinima i pivu. I da bi se noći Digital Labina pretvorile u nezaboravno iskustvo, priređeni su spektakularni afterpartyji koji će držati sve na nogama do kasno u noć.

- Labin već sad poprima ružičastu boju, a zasjati će u punom sjaju slijedećih deset dana sinergijom ekipe iz Lloyds digitala, Sonoluxa te Levela52. Digital Labin 2023. i ove godine održava se pod pokroviteljstvom Grada Labina, Turističke zajednice Labin Rabac te Turističke zajednice Istarske Županije, navode organizatori.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.