republika - dugi
Komunal

NEVRIJEME ILI?

(FOTO) Urušio se dio ograde u obnovljenom autokampu Stoja

Manje je vjerojatna, iako nije za isključiti opcija da je posrijedi djelo ljudskih ruku, no tada s rizikom zbog postavljenog video nadzora * Obnovom je autokamp postao kamp s četiri zvjezdice * "Vrlo brzo će se sanirati dio koji se urušio", kaže Manuela Kraljević, članica Uprave i direktorica prodaje i marketinga Arena Hospitality Groupe


 
1 min
Zoran Angeleski ⒸFOTO: Manuel Angelini

Manje je vjerojatna, iako nije za isključiti opcija da je posrijedi djelo ljudskih ruku, no tada s rizikom zbog postavljenog video nadzora * Obnovom je autokamp postao kamp s četiri zvjezdice * "Vrlo brzo će se sanirati dio koji se urušio", kaže Manuela Kraljević, članica Uprave i direktorica prodaje i marketinga Arena Hospitality Groupe

Vjerojatno uslijed valova tijekom posljednje južine, urušio se dio ograde koji autokamp Stoja dijeli od plaže.

Manje je vjerojatna, iako nije za isključiti opcija da je posrijedi djelo ljudskih ruku, no tada s rizikom zbog postavljenog video nadzora.   

Iz Arena Hospitality Grope uvjeravaju nas da će brzo reagirati već i zbog sigurnosti onih koje borave u kampu.

- Situacija je rješavanju, vrlo brzo će se sanirati dio koji se urušio, kazala nam je Manuela Kraljević, članica Uprave i direktorica prodaje i marketinga Arena Hospitality Group.

Nakon značajne obnove ove i prošle zime, autokamp Stoja postao je kamp s četiri zvjezdice. Postavljeno je 75 mobilnih kućica nove generacije, uređen je ulaz u kamp s novom recepcijom i Specialty Coffee Barom te novim restoranom Pepas Food & Fire.

Uređeni su sanitarni čvorovi i 80 postojećih parcela, čime će se gostima ove sezone omogućiti premium kampiranje na luksuznim parcelama sa strujom, vodom i odvodnjom.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska umirovljenica: "Rekla sam dosta! Nema pravo pucati na mene, sve sam snimila. Pod cijenu života branit ću pravo da sjednem na zidić i pomazim Vegu"

Najprije je vikao na mene, da mu skupljam štakore, da nemam što tu sjediti. Onda je po cijeloj dužini zida pobacao zemlju kako ne bih mogla sjediti, zatim me počeo tjerati prskajući me vodom. To sam prijavila policiji, no nakon toga napadi su bili sve žešći, ispričala nam je Puljanka * Policijski službenici u 2023. i 2024. godini u tri su navrata postupali po dojavama u Nazorovoj ulici poradi nesuglasica između građana koje su nastale u svezi hranjenja mačaka

Pula
 

Rozalija Javoran, dobitnica Grba Grada Pule: "Bilo je otpora pojedinaca, no gotovo svi zahtjevi roditelja djece s teškoćama su usvojeni"

Nije bilo lako, održala sam brojne prezentacije rada, sastanke na kojima su bili predstavnici Grada Pule, Istarske županije, Istarskih domova zdravlja, Centra za socijalnu skrb, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda, Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju Martin Horvat iz Rovinja. Iako je bilo otpora nitko nije mogao ostati imun na činjenice, na brojne probleme koje s kojima se susreću roditelji djece s teškoćama, na njihove vapaje i u roku od godinu dana većina je zahtjeva, koje smo u radu zajednički postavili kao ciljeve, doista i riješena, veli Javoran

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.