Hum - dugi
Komunal

ZA DVIJE LOKACIJE U RAPCU

Grad Labin raspisao Javni natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru u 2025. godini

Prva lokacija, ispod ugostiteljskog objekta La Pentola, predviđena je za iznajmljivanje plovila na motorni pogon, a druga lokacija, Prižinja, namijenjena je za iznajmljivanje plažne opreme, uključujući ležaljke i suncobrane


 
1 min
Istra24
foto: Grad Labin

Prva lokacija, ispod ugostiteljskog objekta La Pentola, predviđena je za iznajmljivanje plovila na motorni pogon, a druga lokacija, Prižinja, namijenjena je za iznajmljivanje plažne opreme, uključujući ležaljke i suncobrane

Gradonačelnik Grada Labina raspisao je javni natječaj za podnošenje pisanih ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru u 2025. godini.

Natječaj se odnosi na dvije lokacije u Rapcu, gdje će zainteresirani ponuditelji moći podnijeti zahtjeve za korištenje pomorskog dobra u svrhu obavljanja djelatnosti.

Prva lokacija, ispod ugostiteljskog objekta La Pentola, predviđena je za iznajmljivanje plovila na motorni pogon. Ukupan broj plovila koji se može iznajmiti kreće se između 1 i 71, dok je početni iznos godišnje naknade 800 eura po plovilu. Rok trajanja dozvole iznosi dvije godine.

Druga lokacija, Prižinja, namijenjena je za iznajmljivanje plažne opreme, uključujući ležaljke i suncobrane. Na ovoj lokaciji odobrava se jedna dozvola za ukupno 30 ležaljki i 15 suncobrana, uz početni godišnji iznos naknade od 1.800 eura (40,00 eur po ležaljci/suncobranu). Rok trajanja dozvole također iznosi dvije godine.

Detalje i potrebnu dokumentaciju javnog natječaja možete pronaći OVDJE.

 


Nastavite čitati

Istra
 

Stiže sunce! Ali, prvo magla!

Najviša dnevna temperatura bit će od 13 do 16 °C. Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica

Istra
 

Poreč postao centar društveno-političkih zbivanja u Istri

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo je HNS-ovca i člana Uprave ACI-ja Ivana Heraka velikom kaznom. Zbog čega pročitajte sutra * Imamo priču i o spašavanju života američkih turista kod Galebovih stijena te rezultate Herculaneine akcije prikupljanja glomaznog otpada

Istra
 

U Medulinu Božićna kužina uz chefa Matiju Horga

Chef Matija Horg svoje prve korake u kuhinji započeo je s 9 godina. Iako po struci medicinski tehničar, ljubav prema kuhanju je bila jača te se prakvalificirao za kuhara te paralelno razvijao priču svog OPG-a u Vinkuranu, koji ponosno već sedam godina nosi eko certifikat

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.