republika - dugi
Komunal

DESET ATRAKTIVNIH LOKACIJA

Iznajmljuje se i prostor gdje je nekad bio pulski McDonald's. Jamčevina iznosi 128.400 kuna

U najam se po prvi put daju prostori u ulicama: Porta Stovagnana 9, Laginjina 1, Zagrebačka 10, Smareglina 7 i Banovčeva 2


 
2 min
Danijela Bašić-Palković

U najam se po prvi put daju prostori u ulicama: Porta Stovagnana 9, Laginjina 1, Zagrebačka 10, Smareglina 7 i Banovčeva 2

Ukupno deset gradskih prostora oglašeno je u najnovijem natječaju Grada Pule. Prostori koji se daju u najam, mahom se nalaze u centru grada, a na natječaju je i gradski prostor u Laginjinon ulici broj 1 gdje se nekada nalazio McDonald's.

Radi se o prostoru od 321 kvadrata, a početna cijena najma iznosi 80 kuna po kvadratnom metru. Prostor je namijenjen za ugostiteljsku djelatnost (restoran, lounge bar), a jamčevina iznosi 128.400 kuna.

U najam se po prvi put daju prostori u ulicama: Porta Stovagnana 9, Laginjina 1, Zagrebačka 10, Smareglina 7 i Banovčeva 2.

Po drugi put oglašeni su prostori u ulicama Ciscuttijeva 12 te dva poslovna prostora na adresi Istarska 18. Već četvrti put na natječaj ide prostor na pulskoj tržnici na adresi Trg Prvog svibnja 4, dok je peti put izložen prostor u Veronskoj 3.

Poslovni prostori daju se u zakup na određeno vrijeme u trajanju od 10 godina. Djelatnost u poslovnom prostoru mora se obavljati kroz cijelu kalendarsku godinu, osim u uvjetima pod kojima je korištenje poslovnog prostora djelomično onemogućeno u trajanju od najviše 30 (trideset) dana, bez krivnje zakupnika, te u slučajevima adaptacije poslovnog prostora.

Cjeloviti tekst natječaja sa svim podacima o poslovnim prostorima i uvjetima natječaja objavljen je službenim stranicama Grada Pule (www.pula.hr) i na oglasnoj ploči Upravnog odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom.

Razgledavanje poslovnih prostora za sve zainteresirane obavit će se 23. i 24. veljače. Usmeno nadmetanje provest će se u prostorijama Komunalne palače 11. ožujka s početkom u 12 sati.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.