Komunal

grad ulaže u DC rojc gotovo tri milijuna kuna

Korisnici Rojca dobit će modernu led rasvjetu i novu stolariju

Zamjenom elektroinstalacija objekt će dobiti novu modernu led rasvjetu u zajedničkim prostorijama, unutarnjem dvorištu kao i dijelu okoliša zgrade. Radovi će trajati tri mjeseca, a ovim će se potezom postići značajne uštede utroška električne energije


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Zamjenom elektroinstalacija objekt će dobiti novu modernu led rasvjetu u zajedničkim prostorijama, unutarnjem dvorištu kao i dijelu okoliša zgrade. Radovi će trajati tri mjeseca, a ovim će se potezom postići značajne uštede utroška električne energije

Započelo je najveće jednokratno ulaganje Grada Pule u Društveni centar Rojc, objekt izgrađen davne 1870. godine kroz koji dnevno prođe između 500 i 700 članova udruga civilnog društva i posjetitelja, navode iz Grada Pule.

Tako su početkom siječnja započeli radovi na zamjeni elektroinstalacija u zajedničkim dijelovima zgrade Društvenog centra Rojc u Puli u vrijednosti 1,2 milijuna kuna koje izvodi Elektra d.o.o. iz Labina, dok stručni nadzor provodi društvo s ograničenom odgovornošću SPI iz Medulina.

Zamjenom elektroinstalacija objekt će dobiti novu modernu led rasvjetu u zajedničkim prostorijama, unutarnjem dvorištu kao i dijelu okoliša zgrade. Radovi će trajati tri mjeseca, a ovim će se potezom postići značajne uštede utroška električne energije.

Nedavno su započeli i radovi na zamjeni dotrajale stolarije u zajedničkim dijelovima zgrade koji koštaju 1,7 milijuna. Radove izvodi tvrtka X.O.A. Gradnja d.o.o. iz Rijeke, dok stručni nadzor provodi AD Arhitektura i dizajn d.o.o. iz Pule.


Nastavite čitati

Pula
 

Zoran Kostić iz tvrtke Hotel Valkane upozorava: AKO TREBA, IDEMO NA MEĐUNARODNU ARBITRAŽU!

Procjena vrijednosti našeg zemljišta oko hotela Valkane iz 2019. godine iznosila je gotovo 9 milijuna eura. Mislite da ćemo tek tako reći 'dobro, uplašili ste nas' i odustati?! Idemo do arbitraže ako treba! Netko će to platiti - kaže predstavnik investitora i dodaje: Mnogi su nas prozivali, prijetili da će, čak i ako referendum ne uspije, 1500 nezadovoljnih Puljana jajima zasuti bagere

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.