Komunal

KADROVSKE KRIŽALJKE

Luka Maleš novi je direktor porečke Usluge. Bez iznenađenja, Milan Laković ostaje direktor Odvodnje

Maleš je vlasnik Obrta za ugostiteljstvo Ulixes koji je osnovan u studenom prošle godine, a od prošle godine je i predsjednik porečkog Judo kluba "Istra". U zadnjem razgovoru za naš portal, Laković se još dvoumio na koju će se od funkcija javiti, makar je i tada bilo jasno da će na jednu od njih biti izabran


 
1 min
Danijela Bašić-Palković

Maleš je vlasnik Obrta za ugostiteljstvo Ulixes koji je osnovan u studenom prošle godine, a od prošle godine je i predsjednik porečkog Judo kluba "Istra". U zadnjem razgovoru za naš portal, Laković se još dvoumio na koju će se od funkcija javiti, makar je i tada bilo jasno da će na jednu od njih biti izabran

Nakon javnog natječaja koji se održavao od 9. do 24. veljače, Luka Maleš izabran je za novog direktora porečkog komunalnog poduzeća Usluga.

U odabiru je sudjelovalo i povjerenstvo koje su sačinjavali predstavnici vladajućih i oporbenih političkih opcija, predstavnik nadzornog odbora te predstavnici općina Poreštine, suvlasnice Društva.

Nakon provedenog natječaja, odluku o odabiru kandidata potvrdila je  Skupština Usluge Poreč d.o.o.

Na funkciju direktora Usluge Luka Maleš, inače magistar međunarodnog menadžmenta, dolazi iz privatnog sektora.

Prema podacima Poslovne Hrvatske, Maleš je vlasnik Obrta za ugostiteljstvo Ulixes koji je osnovan u studenom prošle godine, a od prošle godine je i predsjednik porečkog Judo kluba „Istra“.

- Usluga Poreč do sada je radila zaista dobar posao. Kontinuirano se radilo na podizanju kvalitete usluge i odnosa s korisnicima. U tom smjeru nastavljamo i dalje. Pratit ćemo nove trendove gospodarenja otpadom i pružati što bolju uslugu našim korisnicima, rekao je Maleš, novi direktor Usluge Poreč.

Skupština Odvodnje Poreč, također nakon provedenog javnog natječaja, te prijedlogom povjerenstva u sastavu predstavnika vladajućih i oporbenih političkih opcija, predstavnika nadzornog odbora i općina Poreštine koje su suvlasnice Društva, i odlukom Skupštine odlučeno da direktor ostaje Milan Laković.

U zadnjem razgovoru za naš portal, Laković se još dvoumio na koju će se od funkcija javiti, makar je i tada bilo jasno da će na jednu od njih biti izabran.

U tom razgovoru, Laković je rekao da je u Usluzi imao plaću u iznosu od 18 tisuća kuna, dok je u Odvodnji primao mjesečnu naknadu od 4 tisuće kuna. Znači, mjesečna primanja iznosila su mu 22 tisuće kuna što je u rangu s plaćom predsjednika Vlade Andreja Plenkovića koji ima plaću 23 tisuće kuna.

 

 


Nastavite čitati

Istra
 

EKSKLUZIVNO: NAKON PISANJA ISTRE24 ZAUSTAVLJENO UBIJANJE DIVLJAČI NA BRIJUNIMA Sav komercijalni lov se ukida! Novi v.d. ravnatelj Eduard Kolić najavljuje premještanje divljači na neku novu lokaciju 

Novopostavljeni v.d. ravnatelj Eduard Kolić nam je potvrdio da u Nacionalnom parku više neće biti organiziranog lova. Priznaje da je prije imenovanja na novu funkciju upravo on bio zadužen za organiziranje lovaca no to je, dodaje, radio "jer mu je to bio posao". Cijeli lovački biznis na Brijunima provodio se potpuno netransparentno

Istra
 

Con la delizia GIANDUIA Rovigno sulla mappa mondiale del cioccolato

Questa iniziativa è nata quando l'autrice del progetto, Marina Prijatelj, ricercando le ricette tradizionali del cioccolato, si è imbattuta nella straordinaria scoperta sul sito di uno dei principali distributori di cioccolato che il Gianduia - uno dei più grandi classici del cioccolato - ha origini rovignesi * Antonio Bazzarini, originario di Rovigno, nel 1813 ha ideato e brevettato il gianduia, una leccornia al cioccolato e mandorle * È stato prodotto anche il gelato artigianale al gianduia rovignese del quale esiste anche una versione vegana

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.