Komunal

oprezno, neki autobusi ovog tjedna neće voziti

Od 69 vozača Pulaprometa njih 24 "van stroja" - bolesni su ili u samoizolaciji

Unatoč iznimno viskooj procjepljenosti u našoj je tvrtci, došlo je do velikog skoka broja osoba koji su pozitivni na Covid-19 kao i onih koji su radi nekoga iz užeg kruga svojih obitelji morali ostati u samoizolaciji, kazao nam je direktor Pulaprometa Igor Škatar


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Unatoč iznimno viskooj procjepljenosti u našoj je tvrtci, došlo je do velikog skoka broja osoba koji su pozitivni na Covid-19 kao i onih koji su radi nekoga iz užeg kruga svojih obitelji morali ostati u samoizolaciji, kazao nam je direktor Pulaprometa Igor Škatar

- Unatoč iznimno viskooj procjepljenosti u našoj je tvrtci, nažalost, krajem tjedna došlo je do velikog skoka broja osoba koji su pozitivni na Covid-19 kao i onih koji su radi nekoga iz užeg kruga svojih obitelji morali ostati u samoizolaciji, kazao nam je direktor Pulaprometa Igor Škatar.

Na pitanje koliko je trenutno vozača "van stroja" kazao je kako je od 69 vozača autobusa njih čak 24 odsutno.

- U takvim smo okolnostima primorani vršiti korekcije polazaka, kazao je napominjući da su danas tako odgođene neke autobusne linije za Stoju, ona na relaciji Verudela-Šijana, a odgođeni su i neki polasci za Štinjan te Muntić i Valturu.

Situacija se, zaključuje, mijenja iz sata u sat pa će putem medija, Facebooka i svoje službene web stranice obavještavati javnost o nužnim korekcijama voznog reda i u narednim danima.


Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.