Komunal

u osječkoj, brijunskoj i ulici ruže petrović

Prilagodba pješačkih prijelaza za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti


 
1 min
Borka Petrović

U tijeku su radovi na izradi osam rampi za prilagodbu četiri pješačka prijelaza za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti u Osječkoj, Brijunskoj i Ulici Ruže Petrović.

Riječ je o radovima, koje izvodi trgovačko društvo Cesta d.o.o. Pula, u sklopu uvođenja nove organizacije prometa kojom je dio Osječke i dio Brijunske ulice postao jednosmjeran.

Ako vremenske prilike budu povoljne, radovi će biti dovršeni do kraja tjedna.


FOTO: Grad Pula

Nastavite čitati

Pula
 

Sandro Krupljan, mladi Puljanin koji je vezan uz invalidska kolica NE MOŽE PRONAĆI STAN. Institucije mu nude hospitalizaciju ili prenoćište za beskućnike

Osjećam se jako loše, jučer sam morao izaći iz podstanarstva u kojem sam bio u najmu sa cimerom, nekako ću se snaći noćas, za jednu večer, no to nije rješenje. U radnom sam odnosu, imam prihode i gazde se ne moraju bojati da im neću plaćati. Naravno, ne mogu si priuštiti stan po turističkoj cijeni, ali ne mogu vjerovati da u ovom gradu nema 30-ak kvadrata za mene

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.