Komunal

u osječkoj, brijunskoj i ulici ruže petrović

Prilagodba pješačkih prijelaza za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti


 
1 min
Borka Petrović

U tijeku su radovi na izradi osam rampi za prilagodbu četiri pješačka prijelaza za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti u Osječkoj, Brijunskoj i Ulici Ruže Petrović.

Riječ je o radovima, koje izvodi trgovačko društvo Cesta d.o.o. Pula, u sklopu uvođenja nove organizacije prometa kojom je dio Osječke i dio Brijunske ulice postao jednosmjeran.

Ako vremenske prilike budu povoljne, radovi će biti dovršeni do kraja tjedna.


FOTO: Grad Pula

Nastavite čitati

Pula
 

U Puli edukacija o projektu „Unaprjeđenje sustava korištenja prava osoba s invaliditetom u području mobilnosti“

S ciljem približavanja ovog projekta i svih njegovih elementa (informacijski sustav, izdavanje po službenoj dužnosti, javne isprave) osobama s invaliditetom, u Puli će biti prikazane Nacionalna i Europska iskaznica te Europska parkirališna karta za osobe s invaliditetom i detaljno objašnjeni svi elementi kompleksnog IT sustava. Ove iskaznice će biti ključne u ostvarivanju lakšeg pristupa brojnim pogodnostima i povlasticama iz područja Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.