Komunal

akcija Studentskog zbora i crvenog križa

Pulski studenti daruju krv

Akcija „Daruj krv, spasi život!“ održat će se 26. ožujka 2022. godine između 9 i 13 sati kod stražnjeg ulaza u Paviljon 1 Studentskog doma („stari dom“)


 
1 min
Istra24
Pixabay

Akcija „Daruj krv, spasi život!“ održat će se 26. ožujka 2022. godine između 9 i 13 sati kod stražnjeg ulaza u Paviljon 1 Studentskog doma („stari dom“)

Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Gradsko društvo Crvenog križa Pula
organiziraju prvu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u "režiji" Studentskog zbora u Puli.

Akcija „Daruj krv, spasi život!“ održat će se 26. ožujka 2022. godine između 9 i 13 sati kod stražnjeg ulaza u Paviljon 1 Studentskog doma („stari dom“). Navedeni projekt nastavak je društveno odgovornog djelovanja novog saziva Studentskog zbora u Puli, nakon mnogo provedenih projekata poput onog UNIPU Menga (besplatnih menstrualnih potrepština na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli), formiranja Odbora za
mentalno zdravlje i sličnih. Nadolazeći projekti sličnog plemenitog cilja su Eko akcija čišćenja priobalja i mnoge druge.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.