Komunal

Sutra i još 5 dana u prosincu

Tijekom adventa doći će do privremene regulacije prometa u središtu Pule

Osobnim vozilima bit će off limits dio Laginjine ulice i Giardina, i to od raskrižja Laginjine sa Smareglinom odnosno Anticovom ulicom do raskrižja Giardina sa Zagrebačkom


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini
Zabrana prometovanja odnosi se na ovaj dio ceste

Osobnim vozilima bit će off limits dio Laginjine ulice i Giardina, i to od raskrižja Laginjine sa Smareglinom odnosno Anticovom ulicom do raskrižja Giardina sa Zagrebačkom

Povodom manifestacije „Advent u Puli – L'avvento a Pola" doći če do privremene zabrane prometovanja nekim ulicama središta grada.

Promet se zabranjuje za motorna vozila, osim za autobuse JGP-a, kola hitne pomoći, vatrogasaca ili policije, dijelom Laginjine ulice i Giardina, i to od raskrižja Laginjine sa Smareglinom odnosno Anticovom ulicom do raskrižja Giardina sa Zagrebačkom ulicom prema sljedećem rasporedu: 26. studenog od 18 do 1:00 sat narednog dana, 17. prosinca od 10 do 13 sati, 23., 26., 27. i 30 prosinca od 18:00 do 1:00 sat narednog dana te 31. prosinca od 9:00 do 5:00 sati narednog dana.


Nastavite čitati

Pula
 

Srijeda u znaku žena (a u jutro i djece)

Pored jedne od najznačajnijih imena ovogodišnjeg izdanja, Kapke Kassabove, svoje će knjige predstaviti i talijanska književnica Marta Barone te avangardna pjesnikinja i kultna performerica Katalin Ladik. Pulsku publiku za kraj večeri očekuje performans talijanskog kolektiva Tre allegri ragazzi morti * Nataša Ozmec i Vlasta Prohaska u programu Librić na Sajmu te najmlađoj publici održati radionicu „Kako je divan svijet oko nas“.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.