Komunal

nedostaju krve grupe A+ i B+

U četvrtak akcija darivanja krvi u Mornaričkoj bolnici

Krv možete darivati na redovnoj akciji darivanja krvi u Puli, u četvrtak, 20. siječnja u vremenu od 9 do 17 sati na adresi Negrijeva 6 u Mornaričkoj bolnici


 
1 min
Borka Petrović

Krv možete darivati na redovnoj akciji darivanja krvi u Puli, u četvrtak, 20. siječnja u vremenu od 9 do 17 sati na adresi Negrijeva 6 u Mornaričkoj bolnici

Zbog nedostatnih zaliha krvi Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka uputio je apel darivateljima krvi. Nedostaju, kako navode, krvne grupe: A pozitivna (A+) i B pozitivna (B+).

Krv možete darivati i u Istarskoj županiji na redovnoj akciji darivanja krvi u Puli, u četvrtak, 20. siječnja u vremenu od 9 do 17 sati na adresi Negrijeva 6 (prostori bivše Djelatnosti za transfuziologiju-Mornarička).

Pauza je od 14 do 14.30 sati.


Nastavite čitati

Pula
 

Završili razgovori u Beču o iranskom nuklearnom sporazumu

Uključene strane žele riješiti pitanje ukidanja sankcija Iranu u zamjenu za novo uvođenje restrikcija na nuklearni program toj zemlji. "Može se reći 'da' ili 'ne'" na tekst, rekao je predstavnik EU-a u Beču, dodajući da ništa nije ostalo o čemu bi se moglo pregovarati i opisujući tekst kao "vrlo dobar kompromis za sve strane"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.