Komunal

OBAVIJEST ZA VOZAČE

U Vodnjanu se snima film, u ponedjeljak nema parkiranja na dvije lokacije

Dio parkirališta kod trgovine Ultra te dio parkirališta u ulici Žuka bit će ograničeni za upotrebu


 
1 min
Istra24
foto: FB Vodnjan-Dignano: Grad priča - Città da raccontare

Dio parkirališta kod trgovine Ultra te dio parkirališta u ulici Žuka bit će ograničeni za upotrebu

Zbog snimanja na dvije lokacije u Vodnjanu u ponedjeljak, 15. travnja 2024., dio parkirališta kod trgovine Ultra te dio parkirališta u ulici Žuka bit će ograničeni za upotrebu.Grad Vodnjan Dignano moli građane da na navedeni datum ne parkiraju vozila na ona parkirna mjesta koja će biti označena s tranzenama i trakom za označavanje.


Nastavite čitati

Istra
 

(FOTO) U maslinicima stare Barbarige iznova otkriveni ostaci jedne od najvećih uljara iz doba Rimskog carstva

Ovo je tek manji dio velikog kompleksa. Antički pisci kada govore o velikim postrojenjima i kapacitetima, kažu da već pet do šest tijesaka podrazumijeva velike proizvodne mogućnosti. Jasno vam je onda što znači ovdašnjih 12 komada, kaže prof. Davor Bulić s Odsjeka za arhitekturu pulskog sveučilišta. Nakon prvog otkrića, obišao ju je čak i Tito, a za stručnjake iz SAD ona predstavlja pravu znanstvenu poslasticu. Ipak, trebalo je proći 70 godina da se s nje po drugi put skinu humus i drača

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.