Komunal

radovi na velom vrhu

Uređuju se Creska i Paganorska ulica

Od prošlog tjedna traju i radovi u Creskoj ulici koje izvodi Pragrande d.o.o., a radi se o podizanju propalih kanalizacijskih poklopaca i slivnika oborinske odvodnje. Predmetna prometnica planira se, u ovisnosti o vremenskim uvjetima, do kraja tjedna asfaltirati i pustiti u promet


 
1 min
Borka Petrović
Paganorska ulica

Od prošlog tjedna traju i radovi u Creskoj ulici koje izvodi Pragrande d.o.o., a radi se o podizanju propalih kanalizacijskih poklopaca i slivnika oborinske odvodnje. Predmetna prometnica planira se, u ovisnosti o vremenskim uvjetima, do kraja tjedna asfaltirati i pustiti u promet

Nakon što su početkom mjeseca izvedeni radovi u Jeromelinoj ulici i Ulici braće Leonardelli, ovaj tjedan nastavlja se sanacija nerazvrstanih cesta na Velom Vrhu.

Riječ je o radovima uređenja dijela Paganorske ulice koja se proširuje na šest metara na mjestu koje je do sada predstavljalo "usko grlo" na ulazu u slijepu ulicu. Radove, sukladno ugovoru s Gradom Pula, izvodi trgovačko društvo Cesta d.o.o., a sve u suradnji s Mjesnim odborom Veli Vrh.

Naime, intencija Grada je maksimalno povećati sigurnost prometovanje i prolaska pješaka, te dovesti  prometne površine u kvalitetnije stanje, s posebnim naglaskom na lokacije na koje ukažu građani i mjesni odbori.

Od prošlog tjedna traju i radovi u Creskoj ulici koje izvodi Pragrande d.o.o., a radi se o podizanju propalih kanalizacijskih poklopaca i slivnika oborinske odvodnje. Predmetna prometnica planira se, u ovisnosti o vremenskim uvjetima, do kraja tjedna asfaltirati i pustiti u promet.  


FOTO: Grad Pula

Nastavite čitati

Pula
 

Kolbasova "Naša djeca" iznimno dirljivo ostvarenje - Ankovićev stil u "Proslavi" vrlo izravan i brutalan

Može se reći da je Anković svojim redateljskim pristupom doista uspio u filmski medij prenijeti svu onu izlagačku škrtost i reduciranost u prikazu jednog iznimno okrutnog svijeta, što je glavno obilježje Karakaševe proze. Pritom filmska “Proslava” jako dobro komunicira s gledateljem na dvije razine * Dokumentarni film "Naša djeca" ne govori samo o nekim važnim propustima o životu, tjerajući gledatelje da ujedno preispituju sebe i svoje životne poteze, nego je prožeto i sveobuhvatnijim osjećajima prolaznosti i melankolije

Pula
 

U ROCK GALERIJI Večeras promocija 5. izdanja "Ex yu rock enciklopedije" renomiranog kritičara Petra Janjatovića

Prva enciklopedija izašla je 1998. godine, a ovo izdanje, u odnosu na prethodno, sadrži oko 30 novih enciklopedijskih jedinica. Knjiga ima 448 stranica, ilustrirana je crno-bijelim fotografijama, ali novost u ovom izdanju je i sekcija s fotografijama u boji. "Ex Yu rock enciklopedija" Petra Janjatovića predstavlja temelj profesionalnog pristupa jednom od najbogatijih vidova masovne kulture na ovim prostorima tijekom proteklih 60 godina

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.