Komunal

testiranje u ponedjeljak

Za direktora Pulaprometa četiri kandidata - Igor Škatar i dalje u igri?

Škatar je, inače, jedan od najdugovječnijih direktora gradskih komunalnih poduzeća koji vodi Pulapromet puna dva desetljeća - direktor je, naime, postao 1. siječnja 2001. godine


 
2 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Škatar je, inače, jedan od najdugovječnijih direktora gradskih komunalnih poduzeća koji vodi Pulapromet puna dva desetljeća - direktor je, naime, postao 1. siječnja 2001. godine

Na natječaj za mjesto direktora Pulaprometa javilo se pet kandidata, od toga jedan ne udovoljava uvjetima.

Testiranje četvorice kandidata, pismeno i usmeno, održat će se 4. travnja, a obzirom da se kandidati vode pod šiframa njihova imena, za sada, nisu javna.

Jedna od šifra je ipak "IŠ" pa možemo pretpostaviti da se dosadašnji direktor Igor Škatar ponovo natječe za ovu funkciju. To nam on, u današnjem razgovoru, nije htio potvrditi, pa nam ostaje špekulirati hoće li ova gradska fima dobiti novog ili zadržati starog direktora.

Dva desetljeća na čelu poduzeća

Podsjetimo, direktor Pulaprometa Igor Škatar, Dalibor Suljević iz Luke Pula, Darko Buršić iz Monte Gira i Dean Starčić iz Vodovoda četiri su direktora pulskih komunalnih poduzeća koja nisu dobila razješnicu za rad u prethodnoj godini. Doduše, skupština trgovačkog društva Pulaprometa prihvatila je izvještaj o poslovanju u ovom poduzuću, no ono nije prošlo na Gradskom vijeću.

Škatar je, inače, jedan od najdugovječnijih direktora gradskih komunalnih poduzeća koji vodi Pulapromet puna dva desetljeća - direktor je, naime, postao 1. siječnja 2001. godine.

Nelogičnosti natječaja

Podsjetimo, kao što smo već pisali, zanimljvost oko ovog natječaja je da je bivša IDS-ova vlast sastavila Pulaprometov Društveni ugovor tako da se za direktorsku poziciju mogu javiti diplomirani inženjeri građevine, elektrotehnike, strojarstva, pravnici, ekonomisti, tehnološki inženjeri, ali ne i diplomirani inženjeri - prometa.

Stoga su neki od kandidata, koji su se željeli javiti na natječaj, automatski ispali iz igre, jer nisu imali potrebne formalne uvjete.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.